پاسخ به: مشاوره خرید گوشی و تبلت
یک شنبه 27 اردیبهشت 1394 3:38 AM
سلام میخواستم ببنینم چه گوشی اندرویدی خوبه.بین سامسونگ اس6.اچ تی سی ام9.هوآوی میت7والجی جی 3موندم.لازمه بگم که اصلا از سونی و گوشی های اج رو اصلا توصیه نکنید
قیمت هم تا3میلیون میتونم بزارم.انتظارم دارم باطری خوبی داشته باشه چون بیشتر کار من با همین گوشی وخوب لنگ نزاردم.تمامی امکانات از ان اف سی تا 4جی هم داشته باشه که فکرمیکنم تمام این گوشی ها دارن.موندم کدوم بهتره.لطفا راهنمایی کنید.ممنون
سلام و ادب
با توجه به موارد شما این گوشیها جزو گوشیهای برتر هستند
الان هواوی اسند میت ۷ خوبه ولی برا یکسال پیش تو بورس بود الان چند وقته بعد ۸ میاد من پیشنهاد نمیکنم
در مورد اس ۶ هم پرچمدار جدید سامسونگه که قابلیتهاش بنظر من از الجی ۴ بهتر نباشه کمترم نیست
ام ۹ هم جدیده که من شخصه بهتون پیشنهاد میکنم بنظر بنده که ده ساله تو کار گوشی هستم و انواع مختلف گوشی از همه برندها برای خرید و فروش داشتم و سابقه چندین ساله من میگه در حال حاضر اچ تی سی ام ۹ بهترین گوشی بازاره در سیستم اندروید
دارای دوربینهای خوب و قوی ۲۰ مگا پیکسلی و باتری ۲۸۰۰ میلی امپر وبدنه تمام فلزی بر عکس اون بقیه که پلاستیک هستند
باز انشالله راهنمایی دقیقر خاستین اعلام نمایید من بررسی این جند گوشیرو از لحاظ همه موارد براتون توضیح بدم تصمیم گیریتون راحتر شه
Android , iOS , Windowsphone , Symbian , Java, Mobile Review ,Learning