بورانی بادمجان
یک شنبه 23 آذر 1393 2:47 PM
مواد لازم:
بادمجان سرخ شده 10عدد
آب گوجه فرنگی یک لیوان
سیر سه حبه
پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
- سیر را خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم تا کمی طلایی شود.
- پیاز سرخ شده را به سیرها اضافه کرده و نمک و زردچوبه و فلفل میزنیم و کمی دیگر سرخ می کنیم.
- بادمجانهای سرخ شده را در ظرفی میچینیم و روی آن آب گوجه فرنگی میریزیم. نصف لیوان هم آب اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بادمجانها کاملا بپزند تا آب آنها خشک شود.
- بعد از پختن بادمجانها، آنها را در داخل ظرفی له میکنیم، طوری که بادمجان و آب گوجه فرنگی کاملا مخلوط شوند.
- سپس مخلوط سیر و پیاز سرخ شده را به آن اضافه می کنیم.
نکات:
این غذا بسیار سریع و راحت آماده میشود و خیلی خوشمزه است.
به جای آب گوجه فرنگی میتوانید گوجه فرنگیها را هنگام پختن غذا، به صورت حلقهحلقه روی بادمجانها بچینید و بعد از پختن همراه بادمجانها له کنید.
اگر گوجه فرنگی هم در دسترس نبود، می توانید از یک قاشق رب گوجه فرنگی استفاده کنید.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست