0

بورانی بادمجان

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

بورانی بادمجان
یک شنبه 23 آذر 1393  2:47 PM

بورانی بادمجان

 

 

 

 

 

مواد لازم:

بادمجان سرخ شده   10عدد

آب گوجه‌ فرنگی   یک لیوان

سیر     سه حبه

پیاز سرخ شده    دو قاشق غذاخوری

روغن مایع    دو قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه و فلفل  به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:

- سیر را خرد کرده و در روغن سرخ می‌کنیم تا کمی طلایی شود.

مواد لازم برای بورانی بادمجان

- پیاز سرخ شده را به سیرها اضافه کرده و نمک و زردچوبه و فلفل می‌زنیم و کمی دیگر سرخ می کنیم.

- بادمجان‌های سرخ شده را در ظرفی می‌چینیم و روی آن آب گوجه‌ فرنگی می‌ریزیم. نصف لیوان هم آب اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم بادمجان‌ها کاملا بپزند تا آب آنها خشک شود.

- بعد از پختن بادمجان‌ها، آنها را در داخل ظرفی له می‌کنیم، طوری که بادمجان و آب گوجه فرنگی کاملا مخلوط شوند.

- سپس مخلوط سیر و پیاز سرخ شده را به آن اضافه می کنیم.

 

نکات:

این غذا بسیار سریع و راحت آماده می‌شود و خیلی خوشمزه است.

به جای آب گوجه فرنگی می‌توانید گوجه ‌فرنگی‌ها را هنگام پختن غذا، به صورت حلقه‌حلقه روی بادمجان‌ها بچینید و بعد از پختن همراه بادمجان‌ها له کنید.

اگر گوجه ‌فرنگی هم در دسترس نبود، می توانید از یک قاشق رب گوجه ‌فرنگی استفاده کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها