کیک پشمکی ویژه شب یلدا
یک شنبه 23 آذر 1393 10:11 AM
مواد لازم برای کیک :
موادلازم برای کرم کیک :
طرز تهیه :
تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم شیر و روغن مایع را اضافه کرده هم میزنیم
مواد خشک را با هم الک ،و اضافه کرده مایه کیک را اماده میکنیم .
قالب 28 سانتی را چرب کرده و مایه کیک را توش میریزیم
با 175 درجه کیکمون را میپزیم .
کرم کیک:
نیم کیلو شیر – ارد و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و کنار میزاریم .
نیم کیلو شیر باقیمانده را با شکر مخلوط کرده و با حرارت کم شکر را توی شیر حل میکنیم و محلول تخم مرغی را کم کم به این مواد اضافه کرده وهم میزینم .
وقتی شروع به جوشیدن کرد 3- 4 دقیقه دیگه مدام هم میزنیم و اسانس مورد علاقه تون را اضافه کرده از روی حرارت برمیداریم . گهگاهی هم میزنیم تا سرد بشه و رویه نبنده .
کیک را از وسط نصف کرده و لایه های کیک را با شیر خیس میکنیم . از کرم سردشده مابین لایه های کیک ریخته و کمی چیپس شکلاتی روش میپاشیم . لایه بعدی کیک را روش گذاشته و همه جای کیک را با کرم میپوشونیم .
کیک را توی یخچال میزاریم تا سرد بشه .
موقع سرو کیک کمی روی کرم را با شیر خیس کرده و با پشمک تزیین میکنیم .
شکلات سنگی را تو کپسول کوچک شکلات ریخته و روی کیک را تزیین میکنیم .
ایده مناسب و زیبایی برای شب یلداست مهمونا فکر میکنن پشمک هستش ولی موقع برش سورپرایز میشن .
اگر قبلا کیک را با پشمک بپوشونین پشمک خیس شده و به کیک خواهد چسبید .
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست