0

taha25 مهمان مدیر پاسخگو

taha25
taha25
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1411

پاسخ به:taha25 مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 22 آذر 1393  9:17 PM

نقل قول sungift

سلام به مدیر راسخونی

سلام بر همراهان راسخونی

نظر شما راجب زیارت امام حسین (ع) و اجتماع عظیم امسال چیه؟

زيارت امام  حسين رفتن ، يك تكليف مكتبى براى شيعه او و پيرو مكتب عاشورا است.

بدون پيوند باآن مرقد و مزار، ( شيعه بودن ) داراى خلل است.اين مطلبى است كه خود ائمه دين فرموده‏ اند.امام صادق(ع)فرمود:

هر كس به زيارت‏ حسين(ع) نرود تا بميرد، در حاليكه خود را هم شيعه ما بداند، هرگز او شيعه ما نيست.و اگر از اهل بهشت هم باشد، او مهمان بهشتيان است:

( من لم ياءت قبرالحسين(ع) و هم يزعم انه لنا شيعه حتى يموت، فليس هولنا بشيعه و ا ن كان من اهل الجنه فهو ضيفان اهل الجنه )(وسائل الشيعه، ج 10 ص 336، حديث 11 بحار الاءنوار، ج 98 ص 4.)

البته روایات فراوانی در این زمینه است که شاید از حوصله بحث به دور باشد لذا به قطره ای از این دریای بیکران اکتفا نمودم

پیاده روی اربعین و اجتماع ملیونی زائران  عاشق خود فرصتی عظیم بر شیعه است که قدرت امام خود را به جهان معرفی کنند و این خود پیامی عظیم برای دوست و دشمن دارد به قولی  برای کسی که اهل تفکر باشد کلمه خود یک عالمه حرف است

و امسال هم شیعه و عاشقان حسین نشان دادند که صدای هل من الناس ینصرنی امامشان را همیشه می شنوند و آماده اند .... آماده

سایت راسخون چطوره؟ (از هرلحاظ که میدونید)

البته هر کس از زاویه ای به این سایت می نگرد من هم این سایت را سایت جامع و راسخ می بینم و به نظرم باید این چنین سایتها زیاد باشند چون جنگ ما جنگ سایبری است و قدرت از آن کسی است که آماده تر باشد

یه جمله کوتاه به امام حسین(ع)بگید.

بر سینه ی من نوشته بین الحرمین ؛ نصف قلبم با ابالفضل،نصف دیگر با حسین

"دسترسی سریع"برای حسینیان عزیزراسخونی:

۩۞۩ منتظر حضور گرم شما در هیت حسینی راسخون هستیم ۩۞۩

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 ehsan007060 mohammad98 ravabet_rasekhoon moradi92 haj114 nazaninfatemeh salma57
دسترسی سریع به انجمن ها