0

دومین نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع تجارب شما در ترجمه قالب

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:دومین نشست تخصصی وبلاگ نویسان با موضوع تجارب شما در ترجمه قالب
شنبه 22 آذر 1393  6:55 PM

1-چه شد که سراغ ترجمه قالب رفتید؟ من خیلی اهل وبلاگ و وبلاگ نویسی نیستم. ولی نشستی که با مسئول راسخون بلاگ در اتاق چت داشتید و بعد از اون وبلاگ نویسی محرم که بخشی از اون هم به ترجمه قالب مربوط میشد باعث شد من هم ترجمه قالب رو تجربه کنم. 

2-تا حالا از کدام سرویس وبلاگدهی برای ترجمه قالب استفاده کردید؟ میهن بلاگ. ولی قصد دارم بقیه سرویس ها رو هم در فرصت های بعدی امتحان کنم. در حال حاضر کدهای میهن بلاگ برای تبدیل به راسخون بلاگ راحت ترند. ولی اگه قالبی رو خوشم بیاد و ببینم که در سرویس های دیگه باشه و در میهن بلاگ وجود نداشته باشه، اون سرویس رو هم امتحان می کنم.

3-چگونه می توان یک قالب را به آسانی وبدون مشکل ترجمه قالب ؟ترجمه قالب تقریبا راحته. لااقل برای من اینطور بوده 

اگه کسی با کدهای html و css آشنایی داشته باشه خیلی خیلی براش راحت میشه.

ولی اگه وارد هم نباشیم بعد از ترجمه چند قالب کمی آشنا میشیم و دستمون راه میفته. البته راهنمایی های مسئول راسخون بلاگ هم بی تاثیر نیست. غیر از آموزشی که در وبلاگشون قرار دادند مشکلات جزئی رو هم با سعه صدر برام توضیح دادند و راهنماییم کردند.

الان من یک فرد باتجربه شدم.

ترجمه قالب برام لذت بخش بود و امیداورم بتونم بنا به مناسبت های پیش رو، گذشته از مسابقه، چند قالب مناسبتی ترجمه کنم. 

اوایل اسم ترجمه قالب و کدهای عجیب و غریبش رو دیدم فکر می کردم نتونم از پسش بربیام. ولی وقتی راهنمایی ها رو آموزش رو خوندم دیدم نیاز به یادگیری کامل کدهای html نیست. فقط آشنایی مختصر و دقت و حوصله میخواد. 

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh omiddeymi1368 hossein201273 moradi92 sayyed13737373 rasekhoon_weblog zare58 ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها