0

روش تهیه انواع پاستا و ماکارونی

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

پاسخ به: روش تهیه انواع پاستا و ماکارونی
چهارشنبه 19 آذر 1393  12:05 PM

اسپاگتی‌ یونانی

مواد لازم


• تخم‌مرغ‌ ۴ عدد

•  پنیر پیتزا ۵۰ گرم‌

•  روغن‌ زیتون ۲ قاشق‌ سوپ‌خوری‌

• خامه‌ ۴ قاشق‌ سوپ‌خوری‌

• اسپاگتی‌ ۴۰۰ گرم‌

• کالباس‌ ۱۳۰ گرم‌

• سیر یک‌ حبه‌

• آب‌ ۸ پیمانه‌

• نمک‌ و فلفل

طرز تهیه‌
 

روش تهیه انواع پاستا و ماکارونی
 

1. ابتدا آب‌ را به‌ همراه‌ کمی‌ روغن‌ و نمک‌ روی‌حرارت‌ قرار دهید تا به‌ جوش‌ بیاید، پس‌ از آن‌،اسپاگتی‌ را داخل‌ آب‌جوش‌ بریزید و بگذارید بپزد، توجه‌ داشته‌ باشید هنگامی‌ که‌ اسپاگتی‌ راداخل‌ آبکش‌ می‌ریزید باید کاملا نرم‌ شده‌ باشد.سپس‌ سیر را خرد کرده‌ و در باقی‌مانده‌ روغن‌کمی‌ تفت‌ دهید تا رنگ‌ آن‌ طلایی‌ شود، سپس ‌کالباس‌ را که‌ از قبل‌ خرد کرده‌اید، به‌ مواد اضافه‌کنید و هنگامی‌ که‌ کالباس‌ کاملا سرخ‌ شد، آن‌ را ازروی‌ حرارت‌ بردارید و اسپاگتی‌ آبکش‌ شده‌ را به‌آن‌ اضافه‌ کنید.

2. سپس‌ پنیر را رنده‌ کرده‌ و باتخم‌مرغ‌ و خامه‌ مخلوط کنید و نمک‌ و فلفل‌ را نیزبه‌ آن‌ اضافه‌ کنید و سپس‌ مواد را روی‌ اسپاگتی‌بریزید و ظرف‌ را روی‌ حرارت‌ ملایم‌ قرار دهید.

3. پس‌ از مدتی‌ اسپاگتی‌ را درون‌ ظرف‌ برگردانید تاتخم‌مرغ‌ها کمی‌ بسته‌ شوند و به‌ اسپاگتی‌ بچسبند.توجه‌ داشته‌ باشید که‌ این‌ غذا بیش‌ از حد روی‌حرارت‌ نماند. هنگام‌ سرو کردن‌ این‌ غذا باید آن‌را درون‌ ظرفی‌ بریزید که‌ کمی‌ گرم‌ باشد.

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها