پاسخ به: روش تهیه انواع پاستا و ماکارونی
چهارشنبه 19 آذر 1393 12:05 PM
اسپاگتی یونانی
مواد لازم
• تخممرغ ۴ عدد
• پنیر پیتزا ۵۰ گرم
• روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
• خامه ۴ قاشق سوپخوری
• اسپاگتی ۴۰۰ گرم
• کالباس ۱۳۰ گرم
• سیر یک حبه
• آب ۸ پیمانه
• نمک و فلفل
طرز تهیه
1. ابتدا آب را به همراه کمی روغن و نمک رویحرارت قرار دهید تا به جوش بیاید، پس از آن،اسپاگتی را داخل آبجوش بریزید و بگذارید بپزد، توجه داشته باشید هنگامی که اسپاگتی راداخل آبکش میریزید باید کاملا نرم شده باشد.سپس سیر را خرد کرده و در باقیمانده روغنکمی تفت دهید تا رنگ آن طلایی شود، سپس کالباس را که از قبل خرد کردهاید، به مواد اضافهکنید و هنگامی که کالباس کاملا سرخ شد، آن را ازروی حرارت بردارید و اسپاگتی آبکش شده را بهآن اضافه کنید.
2. سپس پنیر را رنده کرده و باتخممرغ و خامه مخلوط کنید و نمک و فلفل را نیزبه آن اضافه کنید و سپس مواد را روی اسپاگتیبریزید و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید.
3. پس از مدتی اسپاگتی را درون ظرف برگردانید تاتخممرغها کمی بسته شوند و به اسپاگتی بچسبند.توجه داشته باشید که این غذا بیش از حد رویحرارت نماند. هنگام سرو کردن این غذا باید آنرا درون ظرفی بریزید که کمی گرم باشد.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.