پاسخ به: 7 مدل غذا با قارچ، از دلمه تا سوفله
چهارشنبه 19 آذر 1393 11:57 AM
دلمه قارچ
مواد لازم
• گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم
• قارچ درشت ۱۴ الی ۱۶ عدد
• جعفری خرد و سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
• پیاز سرخ شده ۲ قاشق غذا خوری
• رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
• پنیر پیتزا
• نمک و زردچوبه
طرز تهیه
1. گوشت را با آب و نمک و زردچوبه بپزید.
2. وقتی پخت رب گوجه فرنگی اضافه کنید وقتی آبش جمع شد جعفری و پیاز اضافه کنید. پس از شستن قارچ کلاهک آن را جدا کنید و داخلش را با گوشت پر کنید و کف ظرف پیرکسی را چرب کرده و قارچ ها را بچینید و روی آن پنیر بگذارید و در فر به مدت ده دقیقه بگذارید تا پنیر آب شده وطلایی شود.
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.