0

حدیث کساء همراه با معنی وفضایل ان

fatemexry
fatemexry
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5428

پاسخ به:حدیث کساء همراه با معنی وفضایل ان
دوشنبه 17 آذر 1393  12:37 AM

داستان پنجم: شفای بیمار سرطانی به وسیله حدیث کساء

یکی از پزشکان متدین اصفهان که همگان به بزرگواری وی اعتراف دارند می فرمود :
چندی پیش پیرمردی برای درمان سینه درد به من مراجعه کرد. پس از معاینه داروهایی برای او تجویز کردم. پس از مدتی پیرمرد به مطب من آمد و گفت داروهایی که تجویز کرده اید هیچ تاثیری بر من نداشته است. برای پی بردن به علت درد آزمایشی برای او نوشتم. هنگامی که جواب آزمایش آمد دریافتم که سرطان تمام سینه او را فراگرفته است. پیرمرد از نگاه من مشکوک شد و گفت نکند سرطان دارم که این طور به من نگاه می کنی ؟ پس از گرفتن جواب مثبت از مطب بیرون رفت و حتی جواب آزمایش خود را هم نگرفت. دو ماه از این واقعه گذشت و دیگر خبری از او نشد. من یقین کردم که پیرمرد مرده است و حتی گاه گاهی هم برای او طلب آمرزش می کردم.
روزی به طور ناگهانی پیرمرد به مطب آمد و من هیچ اثری از درد در او ندیدم. با تعجب از او پرسیدم هنوز زنده ای ؟ با سرطانی که تمام سینه ات را فرا گرفته بود چه کردی ؟ در پاسخ گفت : با حدیث کساء این بیماری سخت را پشت سر گذاشتم. او را برای گرفتن آزمایشی دیگر به آزمایشگاه معرفی کردم و هنگامی که جواب آزمایش را دیدم هیچ اثری از سرطان در آن پیرمرد وجود نداشت.
این طبیب متدین هر بار که این مطلب را نقل می کرد اشک می ریخت و بر خلوص و پاکی آن پیرمرد غبطه می خورد که چگونه توانسته است بیماری سختی همچون سرطان را به سادگی از خود دور کند.

بس که دل‌تنگم اگر گریه کنم، می‌گویند:

قطره‌ای قصدِ نشان‌دادنِ دریا دارد

السلام علیک یا سلطان عشقــــ♥ علی بن موسی الرضا (ع)

تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh
دسترسی سریع به انجمن ها