0

پیتزا نیویورکی

 
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : شهریور 1392 
تعداد پست ها : 1893

پیتزا نیویورکی
یک شنبه 16 آذر 1393  3:17 PM

مواد لازم:

مناسب برای 4 نفر

 

  • فلفل سفید : یک قاشق مرباخوری
  • لیمو ترش : نصف یک عدد
  • خامه یا سرشیر : یک فنجان
  • خمیر پیتزا بزرگ : یک عدد
  • گوشت ریش ریش شده نیم پز : 200 گرم
  • روغن زیتون : به مقدار لازم
  • پنیر موزارلا : به مقدار لازم
  • پیاز متوسط : یک عدد

پیتزا نیویورکی


دستور پخت:

1- فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت داغ کنید.

2- پیاز را به صورت حلقه های ظریف با چاقو برش دهید و توسط روغن زیتون تا جایی که حلقه های پیاز طلایی شود سرخ کنید .

3- خامه را کمی بجوشانید تا غلیظ شود؛ سپس فلفل سفید را به همراه آب نصف لیمو ترش به خامه اضافه کنید.

4- خمیر پیتزا را روی سینی مخصوص پیتزا پهن کنید .

5- پنیر موزارلا و گوشت را به صورتی که روی خمیر را یک لایه کامل بپوشاند، بر روی خمیر بریزید. مخلوط خامه را به طوری که کاملا سطح پیتزا را بپوشاند، روی گوشت و پنیر بریزید.

6- مقداری دیگر پنیر موزارلا روی پیتزا بریزید .

7- پیازهای سرخ شده را به صورت یکنواخت بر روی پیتزا ی نیویورکی بپاشید.

8- پیتزا نیویورکی نباید خشک شود برای جلوگیری از این امر بعد از 10 دقیقه طبخ در فر به آن سر بزنید و زمانی که روی پیتزا کمی متمایل به رنگ طلایی شد آن را از فر خارج کنید.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها