0

sayyed13737373 مهمان مدیر پاسخگو

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:sayyed13737373 مهمان مدیر پاسخگو
چهارشنبه 19 آذر 1393  1:29 PM

نقل قول farshon

با سلام به رئیس برنامه "مدیر پاسخگو" خخخخخخ

سلام داداش فرزاد عزیز دل.

من آبدار چی هم نیستم چه برسه رئیسsmiley.این طرح با شما راسخونی ها شده طرح وگرنه که یک ایده بیشتر نبوده

رئیس، از آخر نوبت خودتون شد ها. خخخخخ

خدا قوت

من زیاد وقتتو نمی گیرم اما برام یک سئوال پیش اومده که چطور با این همه برنامه های متنوع  و جدید که در سر دارید و اونا رو به مرحله بالفعل می رسونید چرا از مدیریتتون قصد استعفا دادن رو دارید؟ واقعاً برام جای سؤاله. ممنون از پاسخگوییتون.

بالاخره یک زمانی وقت همه تموم میشه یکی میره بعدش بهتر از اون میاد.البته فعلا من قصد استعفا ندارم (ستاد شایعه پراکنی اتاق چت اعلام استعفا از طرف من کرده بود) ولی شاید روزی که زیادم دور نیست استعفا بدم.

من از اولم مدیریت این تالارو فقط فقط به خاطر این که داداش علی رفتش و میدونم که به زودی قراره برگرده و اگر شاید کسی دیگه مدیر بود مدیریت رو بهشون تحویل نمی داد قبول کردم  من اومدم و قراره هم این میز رو دوباره به صاحب اصلیش داداش علی بدم.

هر چی باشه یه صندلی داغ بوده یک داداش علی.

البته با برنامه ریزی و طرح هایی که دارم انشالله تا پایان 6 ماهه اول تالار پاتوق دارای 10 مدیر خواهد بود همان طوری که دو تا داشت و با ایجاد دو تالار دیگه شد 4 تا اما قراره با ایجاد طرح هایی جدید برای هر کدوم یک مدیر باشه و اون وقت دیگه از من خبری نخواهد بود شما خواهید بود و مدیرای فعال جدید.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 farshon amirali123 borkhar nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها