پاسخ به:sayyed13737373 مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 15 آذر 1393 2:36 PM
با سلام و عرض ادب
خواستم تشکر بکنم به خاطر مدیریت خوبتون و برنامه مدیر پاسخگو، که باعث شده تعامل خوبی بین کاربران و مدیران سایت باشه و مدیران نقاط قوت و ضعف مدیریتی خودشون رو بدونن.امیدوارم در دور دوم این طرح مدیران محترم به حرف ها و برنامه هایی که بیان کردن عمل کنن
عرض سلام و احترام. من هم از شما تشکر میکنم
1-به نظرتون چرا استقبال از تالار یهودشناسی کم هست ؟پیشنهادم اینه که برای رونق این تالار میتونین از سخنرانی های صوتی و تصویری در این تالار استفاده کنین مثل سخنرانی اقای رائفی پور تا جذب مخاطب بشه.
پیشنهاد خوب هستش ،تشکر از شما جواب سوالتونو بالا به کاربری دیگر دادم
2- اگه میشه قانون پست زدن در هرچه میخواهد دل تنگت بگو ، رو بفرمایید چون چندین بار عوض شده و من دیدم بعضی از دوستان در یک ساعت چندین پست پشت سرهم میزنن و شما ایرادی نمیگیرین
1- ایجاد فضایی پویا و متنوع جهت بحث و تبادل نظر در مورد موضوعات مختلف و متنوع در یک تاپیک و خارج از مطرح کردن بحث موردنظر در تالار مربوطه جهت بهره مندی از تبادل نظر جمعی
2- ایجاد فضایی جهت آشنایی کاربران(کاربران عادی و مدیران) با یکدیگر در یک تاپیک
3- تجمیع نظرات کاربران پیرامون مباحث مختلف در یک تاپیک
4-میعاد گاه کاربران جهت آشنایی، درد و دل، اطلاع رسانی همگانی، تصمیم گیری گروهی، تعاملات جمعی، کمپین ها، گروه ها و ...
5-از شما خواهشمندم که از زدن بیش از 2 پست متوالی کپی پیست در یک ساعت جدا خودداری نمایید.
اینی که من در مواقعی تو تاپیک تذکر میدهم این تذکر رو به همه میدم و اینی که بعضی مواقع می بینید تو تاپیک تذکر ندادم بدونید تو صندوق پیام کاربر خاطی تذکر دادم حتما.
من از هر دو روز یک بار پست های جدید این تاپیک رو بررسی میکنم و بعضا بعضیاش خوشم بیاد خودم تو یک دفتری که دارم می نویسم برای خودم.
3- سومین مورد اینکه چرا به همه پست ها تشکر نمیزنین؟ این کار مدیر باعث میشه که کاربران برای پست زدن در تالار ترغیب بشن
من سعی میکنم به همه ی پست ها تشکر بزنم اما بعضی مواقع چند تایی از زیر دستم در میره و جا می مونه اما اینو بدونین که متنشو حتما می خونم
با تشکر سلامت باشید بزرگوار
در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله
*هر وقت که سرت به درد آید نالان شوی و سوی من آیی
چون درد سرت شفا بدادم یاغی شوی و دگر نیایی*
*پاسبان حرم دل شدهام شب همه شب تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*