0

sayyed13737373 مهمان مدیر پاسخگو

sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

پاسخ به:sayyed13737373 مهمان مدیر پاسخگو
جمعه 14 آذر 1393  8:41 PM

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟ 

به نام خداوند هستی بخش

سید حسین میراکبری هستم 20 سالمه از شهرستان تالش.یک دانشجوی  ساده تربیت معلم هستم در رشته علوم تربیتی(مشاوره تحصیلی و تربیت دبستان و پیش دبستان)

از کار های دیگمم نپرسین چون نمیگمcool

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟

مدیریت تالار های یهودیت و پاتوق راسخونی ها 

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

حدود 3 ماه هست که با مدیریت سه تالار مهدویت و یهودیت و پاتوق راسخونی شروع به فعالیت مدیریت نمودم در ابتدا ی کار برای هر سه تالار برنامه ای خاص برای یک سال تهیه نمودم که مدیر پاسخگو در تالار پاتوق،یهودیت شناسی در تالار یهودیت و مهدویت شناسی که تاپیک های یهودیت شناسی و مدیر پاسخگو زده شدند ولی مهدویت شناسی خیر.

که از دو تاپیک زده شده یهودیت شناسی به خاطر استقبال اندک ادامه پیدا نکرد اما مدیر پاسخگو از تاپیک به زیر تالار تبدیل شد و همچنان به کار خودش ادامه می دهد .

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

برای تالار یهودیت برنامه ای خاص در حال تهیه هستم که بعد از موافقت به داشتن مدیر همکار در تالار پاتوق آن را عملی خواهم کرد که فعلا ترجیح میدم در مورد این برنامه سکوت کنم .

برای تالار پاتوق هم سری جدید صندلی داغ رو خواهیم داشت که به دلیل این که این سری قرار است غیر قابل پیشبینی باشد از گفتن جزئیات طرح خودداری می کنم.

مدیر پاسخگو هم از انتهای بهمن ماه سری دوم خودش رو آغاز خواهد کرد که در سری دوم مدیران دوباره دعوت خواهند شد و باید تا آن موقع پیشنهادات و انتقادات را برطرف کرده باشند.(البته ما مدیر پاسخگو مسئولین هم داریم در سری دوم که صبر کردیم سایت جدید رونمایی بشود بعدش ببینیم قول هایی که دادند عملی شده یانه اگر که نه اون موقع منم و واحد فنی و گیوتینsmiley بقیشو خودتون حدس بزنید)

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟65

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟85

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

تشکرات از این پست
salma57 omiddeymi1368 nazaninfatemeh moradi92 borkhar namebaran khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها