0

نشست تخصصی وبلاگ نویسان باموضوع بررسی اشتیاق و انگیزه وبلاگ نویسان

gharibeh
gharibeh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 758

پاسخ به:نشست تخصصی وبلاگ نویسان باموضوع بررسی اشتیاق و انگیزه وبلاگ نویسان
شنبه 15 آذر 1393  9:55 PM

عرض سلام و خسته نباشید.

اشتیاق و علاقه شاید مهمترین عامل درکار یک وبلاگ نویس باشه که در کنار خلاقیت میتونه حتی از یک نفر بی سواد در این زمینه یک وبلاگ نویس موفق حاصل بشه.کما اینکه نباید در وبلاگ نویسی اشتیاق آدم پایین بیاد بلکه روز به روز باید آستانه تحمل خودشو بالا ببره و در این راه با اشتیاق فراوان جلو بره،و با توجه به اینکه هر روز کدها و فضای برنامه نویسی داره افزایش می یابد و یه امثال منه بی سواد هم میتونن در کار موفق باشند.

نه تنها در زمینه وبلاگ نویسی بلکه در کلیه ی زمینه های زندگی اشتیاق حرف اول رو میزنه چه بسا آدم تحصیلات عالی در یک زمینه داشته باشه ولی به دلیل عدم علاقه و اشتیاق هر گز از اون کاری که میکنه لذت نمیبره.

به نظر بنده یکی از عواملی که میتونه اشتیاق آدمو بالا ببره همین مسابقات وبلاگ نویس هستش برای مثال بنده سال گذشته در وبلاگ نویسی قربان تا غدیر برنده شده ولی در مسابقه وبلاگی محرم امسال رتبه نیاوردم و این اشتیاق من افزایش داده و همت منو بالا برده که در مسابقه بعدی برنده بشم.

بنده هیچ گونه تحصیلات و اموزشی در زمینه طراحی سایت و وبلاگ نداشتم ولی این لذتی که از این کار میبرم باعث شده که هر روز سرویس های مختلف وبلاگی رو تست کنم و از هر کدام نکته ای رو بر دارم واستفاده کنم.

تشکرات از این پست
hossein201273 rasekhoon_weblog salma57 omiddeymi1368 amirali123 moradi92
دسترسی سریع به انجمن ها