پاسخ به:سئو محتوای سایت
یک شنبه 13 آبان 1397 3:54 PM
سلام و وقت بخیر؛
مطلبتون بسیار جامع و آموزنده بود.
من هم میخواستم یک مثال ساده بزنم تا برای کاربران توضیحات شما شفافتر باشه.
سئو یک امر خیلی جالب و پیچیده است که اصول اون رو باید توی بک لینک سازی صحیح پیدا کنید. مثلا تصویر کنید ما دنبال یک تعمیرگاه مجاز لوازم خانگی برای تعمیر ماشین لباسشویی می گردیم!
حالا ما با یک سری وب سایت رو به رو می شیم اکثر وب سایت های خدماتی اصلا به فکر تولید محتوا نیستند! چرا چون بیشترشون فقط دنبال اینن وب سایتشون صفحه اول گوگل باشه بدون اینکه بدون الگوریتم گوگل هر روز داره اپدیت میشه و هر روز به سمت کاربران داره میره. یعنی دیگه خبری از ساخت بک لینک زیاد نیست. شما باید به فکر تولید متحوای اصولی و کامل باشید.
حالا اگه بخواهیم یک وب سایت که کارش توی زمینه تعمیر ماشین لباسشویی بررسی کنیم می بینیم شاید به تعداد انگشتان یک دستم هم فکر نکنم برسه که توی کار تولید محتوای خوب و غیر کپی باشند.
من توی سطح وب فارسی جستجو کردم یک وب سایت بسیار خوب و جامع دیدم که تقریبا یکی دو هفته یک بار اپدیت میشه. یک نکته خیلی جالبش تولید پادکست هایی به اسم چهارشنبه های آشنا است ! که توی این پادکست های به توضیح دلایل خرابی لوازم خانگی میپردازه.
پیشنهاد میکنم به کاربرانی که قصد دارند در زمینه سئو فعالیت کنند تمام وب سایتها رو بررسی کنن و بتونند نقاط ضعف یک وب سایت رو بررسی کنند تا اون نقاط ضعف توی وب سایت خودشون نباشه.
آدرس وب سایت : تعمیر ماشین لباسشویی