پاسخ به:نتایج مسابقه وبلاگی محرم الحرام
سه شنبه 11 آذر 1393 11:20 AM
با سلام و عرض احترام خدمت وبلاگ نویسان راسخون
حضور وبلاگ نویسان در مسابقه اخیر که انصافاً محتوای ارزشمندی را در وبلاگ های خود منتشر نمودند، شایسته قدردانی و تشکر ویژه است و اینجانب از طرف روابط عمومی پرتال رسخون، به تک تک این عزیزان خسته نباشید عرض می کنم. تعدادی از کاربران قالب های زیبایی را تبدیل و ارسال نمودند. وبلاگ هایی در این مسابقه اقدام به انتشار تصاویری نمودند که خود تهیه کردند بودند. تعدادی از وبلاگ نویسان نیز مطالب دست نویس و تولیدی خود را درج کردند که این نیز بسیار ارزشمند است و همچنین شاهد مشارکت فعال در نظر دهی بودیم که این کار بسیار پسندیده و زیباییست و باید استمرار داشته باشد.
همچنین به جناب آقای سجادی و سایر همکاران ایشان برای برگزاری و داوری این مسابقه خسته نباشید عرض نموده و تشکر می کنم که در طول داوری و برگزاری مسابقه، شاهد زحمات ایشان بودم.
امتیازدهی به وبلاگ ها چندین بار پالایش شد و برای معیارهای مختلف از جمله تألیفی بودن، تصاویر، تعداد محتوا و ... ضرائب مناسب درنظرگرفته شد و با اطمینان عرض می کنم درصد خطا بسیار ضعیف است چون امتیازات هم به صورت کمی بوده و هم کیفی. به این معنی که اگر یک وبلاگ تعداد زیادی مطالب ارسال کرده باشد فقط از معیارهای کمی امتیاز دریافت می کند و وبلاگی که مطالب تألیفی ارسال نموده در معیارهای کیفی، امتیاز مناسب برایش لحاظ شده است. لذا برآیند این امتیازات، برندگان مسابقه هستند که در معیارهای مختلف مشارکت داشته اند و صرفاً از یک روش کسب امتیاز نکرده اند و این اطمینان را به تمامی شرکت کنندگان می دهیم که داوری ین مسابقه جزو کم خطا ترین داوری ها بوده.
در پایان ضمن تبریک به برندگان گرامی، امیدوارم با قبول واقعیات و پشتکار و تلاش در تمامی عرصه های زندگی موفق و پیروز باشید.
ميگم بگم ...نگم ...بپرسم ...نپرسم....
پرسيدن كه عيب نيست ندانستن عيب هست ..خخ
اون تلفن رو چطوري رو هوا نگه داشتي داداش روابط عمومي ؟خخخخخ
غزال خوش صدا توئی ، راسخون
شیرین تر از عسل توئی ، راسخون
بین تموم سایتهای اینترنت
نگین بی بدل توئی ، راسخون