پاسخ به:فواید تشکر از همسر در زندگی زناشویی
جمعه 7 آذر 1393 2:15 PM
نقل قول shayesteh2000
نقل قول shirdel2
بنام خدا
این مطالب کاربردی و بسیار مهم هستند و باید بگویم تعداد زیادی از مردها هستند که قدر همسر و زحمات او را میدانند و سپاسگزار زحمات او هستند.بنده هم خدای را شاکرم که همسری دارم که نمونه است و سالها آرامش و آسایش زندگی را برای اعضاء خانواده با صمیمیت فراهم کرده و چند سالی هست که دست به گریبان مریضی است و لذا بنده و تمامی اعضاء خانواده در خدمت ایشان هستیم و از خداوند متعال سپاسگزاریم که او را برای ما گذاشته و میتوانیم تا اندازه ای جبران زحماتش را بکنیم.تنها کسانی میتوانند قدر زن و مادر را در خانواده درک کنند که جند روزی از آنها دور باشند و یا آنها زمین گیر شوند و یا خدای ناکرده به جهان باقی بروند.
زن ها مانند گل حساس و لطیف هستند و باید با آنها با مهربانی و لطافت رفتار کرد و قدرشان را تا هستند بدانیم.
اللهم اشف کل مریض
خداوند مردان خوش فکر و فهمیده ای مثل شمارو حفظ کنه ...با این زبان شکری که از خدا نسبت به همسر گرامیتون دارید امیدواریم ودعامیکنیم خداوند نعمت سلامتی رو هرچه زودتر به ایشون برگرداند....شکر نعمت نعمتت افزون کند (لان شکرتم لازیدنکم )
بنام خدا
از لطف شما سپاسگزارم و از ابراز همدردی شما بر خود می بالم که هستند در این مملکت کسانی که برای دیگران هم دعا می کنند و دل می سوزانند.بنده هم راضی به رضای خدا هستم و تا توان دارم با توکل به خدا از همسرم پرستاری خواهم کرد.