0

samsam مهمان مدیر پاسخگو

samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

پاسخ به:samsam مهمان مدیر پاسخگو
دوشنبه 3 آذر 1393  7:29 AM

نقل قول sayyed13737373 

سوالات:

1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟

2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟

3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟

4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟

5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟

6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟

امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.

یا حق

با سلام و خسته نباشید.

در ابتدای برنامه این نکته را بگم که به دلیل مشغله کاری ممکنه که دیر به دیر به سوالات شما عزیزان جواب بدم.پس از همینجا از شما عذر خواهی میکنم.باتشکر

1- دیگه همه منو میشناسن ولی خلاصه وار : آقایی هستم از خطه کویری کشور استان یزد،شهرستان میبد،متولد 68 ، حوزه تحصیلی هم رشته کامپیوتر - نرم افزار(الان هم با اینکه در حوزه صنعت کاشی کارمیکنم ولی گهگاهی هم به تعمیر نرم افزاری موبایل و کامپیوتر می پردازم).

2-مدیریت تالارهای : سخت افزار-نرم افزار-شبکه-مطالب عمومی کامپیوتر****زمان دقیقش رو الان حضور ذهن ندارم ولی فکر کنم بعد از چند ماهی که با راسخون همراه بودم و تو انجمنها حضور فعال داشتم.

3-جواب به سوالات دوستان از طریق :ایمیل - تالار - تماس - چت ،،ساخت  نرم افزار در زمینه تولبار وبلاگ و اسکرین سیور و یه چندتا دیگه برنامه که بنا به دلایلی نیمه کار رها شد ،، و...

4- حق به کاربران عزیز میدم که ازمن دلخور باشن ولی در هفته های آتی برنامه هایی دارم که شاید بتونم کمی از حق دوستان رو ادا کنم.

5-دوستان باید بگن اینو رو هم رک بگم که من از خودم راضی نیستم ولی تمام سعی خودم رو میکنم.پس نمره ما رو باید کاربران عزیز بدن

6-برنامه ها که اجرا شد کاربران عزیز این زحمت رو میکشن با مشارکتشون.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 borkhar moradi92 alirezaHmzezadh nazaninfatemeh omiddeymi1368 haj114
دسترسی سریع به انجمن ها