0

حدیث شماره 27: «اجتناب از غفلت و سرگرم شدن به دنيا‏»

 
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1392 
تعداد پست ها : 10707
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:حدیث شماره 27: «اجتناب از غفلت و سرگرم شدن به دنيا‏»
جمعه 30 آبان 1393  10:18 PM

غفلت انواع مختلفی داره، غفلت از گناه، غفلت از کار خوب و نیک، غفلت از آخرت، غفلت از دنیا و غفلت از درس و امتحان، غفلت از کار و زندگی و ... که هیچ کدومش خوب نیست. آدم باید همیشه حواسشو کاملاً جمع کنه گاهی لحظه هایی خیلی زود میگذرن و هیچ وقت تکرار نمیشن. آدم باید از لحظه لحظه زندگیش نهایت استفاده درست و صحیح رو بکنه.

 اگه دانش آموزی سر امتحان غفلت کنه و حواسش به بازیگوشیش خُب امتحانشو خراب می کنه و پشیمونی بعدش دیگه فایده ای نداره چون دیگه فرصتی نداره و باید خسارت بده و تا ترم بعد یا سال بعد صبر کنه و مدام عذاب وجدان داشته باشه که چرا حواسشو جمع نکرده و غفلت کرده ( در صورت خوب اینطوری ولی بعضی ها بازم نمی فهمن چه چیز گرانبهایی رو از دست میدن که اون وقته ) ولی فایده ای نداره.

آدم نباید همیشه به یه چیزی فکر کنه که اونو از بقیه چیز ها غافل می کنه. انقدر تو افکارش غرق بشه که گذشت زمان رو هم نفهمه.

تشکرات از این پست
omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها