0

مبحث هفتاد و پنجم طرح صالحین: علل تفرقه میان مسلمانان

yaraanevelayat88
yaraanevelayat88
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 24

پاسخ به:مبحث هفتاد و پنجم طرح صالحین: علل تفرقه میان مسلمانان
شنبه 1 آذر 1393  6:01 PM

با سلام هفته بسیج را بر تمامی بسیجیان عزیزتبریک می گویم

در مورد علل تفرقه خیلی صحبت ها شده و در مورد از بین بردن این تفرقه ها کمتر صحبت شده است من یک راه حل را که خود شاهد و عضو کوچکی از اجرای آن بوده ام  را بریا شما بیان می کنم . 

من در شهرستانی (تالش - استان گیلان ) زندگی می کنم که حدو د 47 % اهل سنت می باشد که متاسفانه در اثر کم توجهی مسئولین شهرستانی فرقه ضاله وهابیت توانسته در این منطقه رسوخ کندو پیروانی برای خود دست و پا کند ولی با اجرای طرح  صالحین بسیج و تشکیل حلقه های صالحین و ایحاد گروه های جهادی بسیج سازندگی از روند تمایل اهالی اهل سنت تالش به وهابیت کاسته شد و این در حلقه های صالحین بسیج ممکن شد .

در این شهرستان با اعزام سرگروه های صالحین اهل سنت به دوره ای ویژه و همچنین تشکیل حلقه های صالحین اهل سنت مخصوصا در بخش اسالم این شهرستان این باور در بین مردم رشد که نظام اسلامی وبه خصوص بسیج هیچ تفاوتی بین شیعه و سنی قائل نیست و با اجرای اردوی جهادی سازندگی در مناطق محروم اهل سنت شهرستان  این نوید را به مردم داد که بسیج خادم مردم هست و براش سنی وشیعه فرقی ندارد

ما اگر می خواهیم تفرقه را در بین مسلمانان ار بین ببریم با ید این کار از کشور خود آغاز کنیم  تجربه مقابله با تفرقه انگیزی در شهرستان ما با ایجاد حلقه های صالحین بسیج موفقیت آمیز بوده است امید است با تلاش فرماندهان و مدیران صالحین و سازندگی بسیج در شهر های دیگر سنی نشین بتواند هم از فقر اجتماعی و فکری مردم کم کرد هم با راه اندازی اردوی های جهادی بسیج از فقر اقتصادی مردم کم کرد. 

velayat

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها