0

وبلاگ "سیدالشهدا" زیر ذره بین نقد و بررسی شما

moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

پاسخ به:وبلاگ "سیدالشهدا" زیر ذره بین نقد و بررسی شما
یک شنبه 2 آذر 1393  6:28 PM

نقل قول shayesteh2000

سلام  واحترام به  جناب مرادی وخداقوت عرض میکنم  ...smiley  سلام و احترام ویژه خدمت سرورِ عزیز، شایسته خانم؛ تشکر مخصوص دارم خدمتتون. cheeky

وبلاگ جالبی داشتید در مقایسه با وبلاگ های دیگه   قدرت فنی  بیشتری به چشم میاد ..... خیلی از نظر لطف شما سپاسگزارم. blush

مداحی پیش زمینه  خیلی خوبه ....اگر هر دفعه  تغییر هم کند جذابتره .....  راستش خودم هم توی این فکر بودم؛ اما تا حالا هیچ کدوم از مداحیهای دیگه ای که دیدم، زیاد به درد وبلاگ نمیخورن و به دلم ننشستن! چون یا خیلی شور و سر و صدا دارن یا خیلی کوتاه بودن یا اشکال فنی داشتن و ... باز هم به چشم؛ به محض اینکه چیز خوبی دیدم، مداحی رو چرخشی میکنم. راستی خوشحال میشم اگه موردی سراغ دارید بهم پیشنهاد کنید. laugh

وبلاگ پرمحتوایی ست  ،من که استفاده ی خوبی کردم و نظراتم روهم در وبلاگ بیان کردم ... شما همیشه به ما لطف دارین. از نظرات سازنده شما هم استفاده نموده و ان شاالله خواهم نمود. wink

تاریخی بودن مطالب  که در صفحات آخر هست من رو جذب نکرد شاید به خاطر دیدن برخی مطالب در قالب فیلم باشه .... راستش امروز روز آخر مسابقه بود، رفتم سراغ اون پُستهایی که چند بخشی بودن، اونا رو تکمیل کردم؛ برای همین هم صفحه آخر فعلاً یه خورده رسمی-تاریخی شده. تا ساعاتی دیگه ان شاالله مطالب جدید روی صفحه آخر قرار میگیرن. 

موید و سالم باشید من هم برای شما و خانواده محترمتان آرزوی عافیت و بهروزی دارم. cheeky

همچنین از شرکت شما در این مبحث، سپاسگزاری میکنم. یا علی.

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

تشکرات از این پست
shayesteh2000 zare58 hossein201273 mrezass omiddeymi1368 rasekhoon_weblog ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها