پاسخ به:وبلاگ "سیدالشهدا" زیر ذره بین نقد و بررسی شما
یک شنبه 2 آذر 1393 6:28 PM
نقل قول shayesteh2000
سلام واحترام به جناب مرادی وخداقوت عرض میکنم ... سلام و احترام ویژه خدمت سرورِ عزیز، شایسته خانم؛ تشکر مخصوص دارم خدمتتون.
وبلاگ جالبی داشتید در مقایسه با وبلاگ های دیگه قدرت فنی بیشتری به چشم میاد ..... خیلی از نظر لطف شما سپاسگزارم.
مداحی پیش زمینه خیلی خوبه ....اگر هر دفعه تغییر هم کند جذابتره ..... راستش خودم هم توی این فکر بودم؛ اما تا حالا هیچ کدوم از مداحیهای دیگه ای که دیدم، زیاد به درد وبلاگ نمیخورن و به دلم ننشستن! چون یا خیلی شور و سر و صدا دارن یا خیلی کوتاه بودن یا اشکال فنی داشتن و ... باز هم به چشم؛ به محض اینکه چیز خوبی دیدم، مداحی رو چرخشی میکنم. راستی خوشحال میشم اگه موردی سراغ دارید بهم پیشنهاد کنید.
وبلاگ پرمحتوایی ست ،من که استفاده ی خوبی کردم و نظراتم روهم در وبلاگ بیان کردم ... شما همیشه به ما لطف دارین. از نظرات سازنده شما هم استفاده نموده و ان شاالله خواهم نمود.
تاریخی بودن مطالب که در صفحات آخر هست من رو جذب نکرد شاید به خاطر دیدن برخی مطالب در قالب فیلم باشه .... راستش امروز روز آخر مسابقه بود، رفتم سراغ اون پُستهایی که چند بخشی بودن، اونا رو تکمیل کردم؛ برای همین هم صفحه آخر فعلاً یه خورده رسمی-تاریخی شده. تا ساعاتی دیگه ان شاالله مطالب جدید روی صفحه آخر قرار میگیرن.
موید و سالم باشید من هم برای شما و خانواده محترمتان آرزوی عافیت و بهروزی دارم.
همچنین از شرکت شما در این مبحث، سپاسگزاری میکنم. یا علی.
کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!
اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!