پاسخ به:وبلاگ "سیدالشهدا" زیر ذره بین نقد و بررسی شما
شنبه 1 آذر 1393 6:12 PM
نقل قول ria1365
سلام سلام و احترام خدمت شما دوست گرامی؛
اولا یک خسته نباشید بگم بابت مطالب مفید و خوب شما و وبلاگ خوبتون من یکی از وبلاگهایی که شبا بهش سر میزنم سید الشهداست خیلی خیلی ممنون از لطف شما؛ وبلاگ خودتونه، هر وقت بیایید قدمتون روی چشم ماست؛
**قالب سایت خوب و سبکه دست مسئولش درد نکنه با این قالب خوبی که گذاشته توی راسخون؛
**متنها همراه با تصاویر جلوه زیبا به وبلاگتون داده که زیباست من تمام سعی ام رو کردم که برای سیدالشهدا سنگ تموم بذارم؛ امیدوارم تا حدی موفق شده باشم؛
**امکانات سایتتون در حد خوبیه لطف دارین شما؛ دست ابزار نویسهاش هم درد نکنه؛
فقط یک نکته انتقادی از برادر کوچیکتون: خواهش میکنم؛
**سایتتون هرچند امکاناتش عالیه و لی یکم شلوغه کاش واضح تر میگفتید که چی شلوغش کرده. من نه ساعت گذاشتم، نه اوقات شرعی؛ نه آب و هوا؛ نه جستجو در گوگل؛ نه نشون دهنده آی پی و ... فقط یه بنر تبلیغ قرآن دارم و یه عکس ثابت گوشه پایین سمت چپ و یه روزشمار محرم و دانشنامه عاشورا که تقریباً همه دوستان اینها رو گذاشتن!
**نکته بعدی هم رنگ قسمت موضوعات و ارشیو که منشکیه با توجه به قالب سایت اگر رنگ قسمت موضوعی و پیوندها رو تغییر بدید عالیتر میشه سلیقه هر کس فرق داره خُب. اینکه من یه قالب رو انتخاب میکنم و شما یکی دیگه رو، کاملاً به سلایق ما بر میگرده. شاید اگر رنگ بندی این قالب جور دیگه ای بود، من انتخابش نمیکردم! باز هم از شما متشکرم که وقت گذاشتید و در این مبحث شرکت کردید.
موفق باشید شما هم موفق و پیروز و سلامت باشید. یا علی.
کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!
اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!