0

انرژی مثبت** مدیتیشن**ریلکسیشن

liasam
liasam
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1143

پاسخ به:انرژی مثبت** مدیتیشن**ریلکسیشن
جمعه 26 دی 1393  1:25 PM

نقل قول shayesteh2000

نقل قول liasam

احساسات و عواطف و هیجانات ، نتیجه و تولید شده ء فعالیتهای ذهن انسان است، هرگز احساسی و عاطفه ای و هیجانی بدون شناخت و آگاهی و درک اتفاق نمی افتد 
بدانید که در تحلیل قطعی و نهایی ، این تصور و تخیل که "عشق" در جایی بیرون از مغز ما وجود دارد ،(مثلا در قلب) یا دروغ است یا فریب است یا بیماری است یا جهل است یا فقط کاربردی شاعرانه دارد

عرض سلام و ادب ....smiley

آیا عشق در مغز ما وجود دارد یا قلب ما؟؟blushآیا عشقی که در قلب وجود دارد ،دروغه یا فریبه یا کاربرد شاعرانه داره ؟؟devil

زمانی که درقلب انسان ، عشق به وجود میاد ....درمغز یک سری فعالیتهایی رخ میدهد که از لحاظ علم  روانشناسی  بالینی مورد قبول هست ولی آیا میتوان گفت که جایگاه عشق در قلب نیست ؟؟

امام حسین علیه السلام در دعای عرفه میفرمایند:انت الذی ازلت الاغیار عن قلوب احبائک حتی لم یحبوا سواک ...یعنی :ای خدا تو کسی هستی که محبت اغیار را از دل عاشقان خود بیرون میبری ....

نگفتند از مغز عاشقان فرمودند دل عاشقان  enlightened

شایسته عزیز

ممنون که پستهای این تاپیک رادنبال میکنید وجملات را عمیق میخونیدـ...............

در مورد نقدتون :ادبیات انرژی مثبت اینه! مثلا ما در حرفهای عامیانه میگیم فلان دختریا پسر پاکه.(در اصل یعنی خوبه وگناه کمتر میکنه)......در صورتی که میدونیم تنها امامها وپیامبر به طور کامل معصوم وپاک بودن ودر زمان حال (امام زمانمون )هستن.. پس قصد هیچ توهین یا برداشت بدی وجود نداره

در مورد جمله های انرژی مثبت وانجام مدیتیشن...من خودم میخونم واجرا هم میکنم ...

حدود 5/6 ساله که این مطالب رادنبال میکنم..گوش میکنم...عمل میکنم............نمیگم که همش درسته ولی خیلیهاش بهم کمک کرده > در بدترین شرایط ازش نتیجه گرفتم وخداوند را شاکر هستم چون تنها خدا کمکم کرد.heart

توی این مدت به خانواده  اطرافیان ودوستانم هم پیشنهاد دادم واونا هم نتیجه گرفتن .......در این نوع مطالب همه چیز راباکلمات به هم ربط میدن! نتیجه تمام اینها به زبان ساده خدایی شدن واز خدابرای رسیدن کمک خواستن.........

اونموقع متوجه میشید که توی لغات هیچگونه غرض بدی  نیست فقط هدف جذب خوبی ها و رسیدن به بهترین حالت ممکن هست....در چند پست قبل

عشق بامغز احساس میشه یا با قلب.... ممنون که گفتید

**بسم الله القاصم الجبارین**

تشکرات از این پست
moradi92 ali_kamali
دسترسی سریع به انجمن ها