0

معما

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

معما
شنبه 24 آبان 1393  1:46 PM

معما

_مهرداد داشت به يک عکس نگاه می کرد. دوستش از او پرسيد : اين عکس کيه که داری نيگاش می کنی؟ مهرداد گفت : من هيچ خواهر يا برادر ندارم ، اما پدر اين مرد پسر پدر منه ! مهرداد داشت به عکس کی نگاه می کرد؟                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            _مينا و تينا دو تا خواهر دوقلوی کاملا شبيه به هم هستند. اين دو تا يکيشون راستگو و يکیشون دروغگوست. . من   از يکيشون پرسيدم : آيا تينا دروغگوست؟ جواب داد : بله . به من بگوييد من با تينا صحبت می کردم يا مينا؟

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
mohammad98 nargesza mammads2 farshon
دسترسی سریع به انجمن ها