پاسخ به:مبحث هفتاد و چهارم طرح صالحین: «فرهنگ مطالعه و کتابخوانی»
یک شنبه 25 آبان 1393 3:11 PM
بنام خدا
سلام کاربر محترم و صمیمی که در این هفته کتاب و کتابخوانی مبحث بسیار مهمی را برای بحث دوستان گذاشتید.خدا خیرتان بدهد و موفق باشید.
بنده تا قبل از آشنائی با سایت راسخون روزانه حداقل سه ساعت مطالعه و کتابخوانی داشتم ولی دوماه گذشته بدلیل بررسی و مرور سایت ها و شرکت در مباحث این مدت کاهش یافته و متوسط بیشتر از دو ساعت نمی شود که امیدوارم بتوانم فرصت بیشتری برای مطالعه اختصاص بدهم. کتابهای زیادی را بنده مطالعه کرده و در وسع خودم نقدی بر آنها نوشته ام که در سایت شبکه کتابخوانان حرفه ای( booki.ir) ثبت شده است و برای دوستان این سایت سعی خواهم کرد جند کتاب مهم و خوب را به مرور در طول هفته معرفی و خلاصه ای از آن را بگذارم.امیدوارم روزی برسد که هر کدام از ما ایرانیان هم چند ساعتی وقت خود را برای خودسازی و مطالعه و تفکر استفاده کنیم.
معرفی اولین کتاب:یک عاشقانه آرام نویسنده نادر ابراهیمی
این کتاب را چند وقت قبل مطالعه کردم و بسیار برایم زیبا و جذاب بود.امیدوارم که دوستان هم بپسندند.
چند سطری از کتاب و نظر بنده:
عشق به دیگری ضرورت نیست، حادثه است.
عشق به وطن ضرورتست، نه حادثه.
عشق به خدا ترکیبی است از ضرورت و حادثه.
داستان کتاب مربوط به یک عشق با معنا و صمیمی بین یک مرد گیلک و یک زن آذری است که عاشقانه با هم زندگی میکنند.
زندگی افراد سیاسی در حکومتی که با آنها مشکل دارد بسیار سخت و دشوار است اما برای عاشقان همه سختیها قابل تحمل است، حتی از دست دادن جنین داخل رحم که با لگد زدن مغولان حکومتی هنوز بدنیا نیامده می میرد.
در صفجه 55 کتاب نوشته شده:
بانوی خوب آدری من عشق آسان نیست ! اما عاشقان هرگز تنها نبوده اند.زندگیمان زیر پوتینهای چند مامور،به زیبائی ارس پیش میرود. و به گستردگی دریای خزر آرامش می بخشد.و.....
به نظر بنده کتاب زیبائی بود خصوصا برای آنهائیکه میخواهند عاشقانه زندگی کنند.