پاسخ به:salma57 مهمان مدیر پاسخگو
پنج شنبه 29 آبان 1393 10:06 AM
سلام آجی سلما ...خداقوت //چی بیارم میل کنید ...
سلام آجی شایسته عزیز. ممنون از حضور شما. هرچه از دوست رسد نیکوست.
آجی اینجاهم یه ذره داره حال وهوای اتاق چت رو پیدا میکرد ...فک کنم خاصیت حضورشماست ...
نه بحث حضور من نیست. برنامه مدیر پاسخگو چون حالت سوال و جوابی داره مثل چت هست. دوستان هم لطف داشتند تشریف آوردن
اگه مدیر اتاق چت نبودید ..چقدر بودن در اتاق چت براتون اهمیت داشت ؟ ودیدتون نسبت بهش چطوری بود؟
خب من قبلا مدیر اتاق چت نبودم. الان دو ماه هست که مدیر شدم. خیلی برام فرقی نداره. خیلی تاثیری نداره. ولی چون باید کاربران برتر رو هم انتخاب کنم بیشتر به حضور و غیبت کاربران دقت می کنم. قبلا هم دقت می کردما. ولی الان بیشتر شده.
همسرمحترمتون چقدر در این فعالیت شما(اتاق چت و کلا راسخون ) ،همکاری وهمیاری یا نظارت یا رضایت دارند؟؟
خبر دارند در راسخون فعالیت دارم. ولی به طور خاص مطالب منو دنبال نمی کنند و وقتشون اجازه نمیده پیگیر باشند. رضایت هم! اگر زیاده روی نکنم مخالفتی نیست.
برام جالبناک بود آماری که از فعالیت راسخونی ها در اتاق چت دادند ..باعث شد تصمیم بگیرم تخم مرغ به فک نازنینم بذارم تا نرم شود برای حرف زدن ...
شما میتونی به صدر لیست برسی. من به قابلیت های همه خواهران و برادران راسخونی ایمان دارم.
سالم وشاد باشید همیشه
ممنون. من هم برای شما آرزوی سلامتی و شادکامی دارم.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش