0

salma57 مهمان مدیر پاسخگو

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:salma57 مهمان مدیر پاسخگو
پنج شنبه 29 آبان 1393  8:33 AM

نقل قول nazaninfatemeh

سلام خدمت اجی سلمای عزیزم و بقیه دوستان

سلام و عرض ادب خدمت آجی نازنین خوبم. ممنون که تشریف آوردین. 

من بعد از سه چهار روز که از مشهد برگشتم دوباره زیارت قبول تازه وقت کردم پست مدیر پاسخگو رو بخونم میدونم دیرشده (ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه است wink) ولی خواستم به اجی گلم خداقوت بگم، (ممنون. من هم به خاطر فعالیت های مداوم شما در انجمن به شما خسته نباشید و خدا قوت میگم.) فکر کنم بیشترین سختی مدیریت اتاق چت، بحث حذف پست ها و زمان بر بودنش باشه، (برای من تنها کاری که انجام میدم همینه. سخت نیست. میشه تحمل کرد ولی زمانی زمان بر میشد که همزمان سه چهار نفر با این مشکل مواجه میشدند و من مجبور بودم از هر دو صفحه پست، یک صفحه اش رو حذف کنم. الان خیلی بهتر شده و پست ها کمتر تکرار میشه. پس کار من هم کمتر شده) چون معمولا صحبت های دوستان به پست ها جهت میده ولی همین که زحمت میکشید به خاطر جبران اشتباهات واحد فنی که ماشاءالله تمومی هم نداره ، پست های دوتایی و چندتایی رو حذف میکنید خسته نباشید میگم(الانه که کاربریم مسدود بشه)

اجی من همونطور که قبلا هم بهتون گفتم مطمئنم تا چند وقت دیگه شما رو در سمت های بالاتر میبینم،( من هم طبق معمول جواب قبلی رو به شما میدم. تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف . )چون سه نفر از اون سمت های بالاتر خودشون اینجا هستن (بچه های بالا با دعوتنامه اومدن البته به غیر از حاج آقا که هنوز تحریم های گاه و بیگاه شامل حالشون میشه)و تشکر زدن دیگه اسم نمیارم،  فقط اینو بگم که اون بالا بالاها رفتین این پایین پایینی ها رو فراموش نکنینcheeky دست ما کوتاه و خرما بر نخیل. ولی اگه به بالا رسیدم  شما رو هم با خودم میبرم. خوبه؟ مثلا من میشم روابط عمومی شما مدیر ارشد انجمن. همین که با این زبان سرخ سر سبزم (حساب کاربریم) هنوز سر جاشه باز جای شکرش باقیه.  

یه تشکر هم بکنم از اقای نجاران به خاطر اماری که ارائه کردن . جالب بود ممنون

این آمار برای من هم جالب بود. 

در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله

ممنون از شما آجی بزرگوار خودم. پاسبخش اتاق چت که یار همیشه همراه هستی.

شما هم در پناه امام ضا باشید. از حضور شما در این برنامه ممنونم.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh borkhar sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها