پاسخ به:salma57 مهمان مدیر پاسخگو
سه شنبه 27 آبان 1393 12:00 PM
نقل قول rasekhoon_m
سلام خدمت مدیر محترم پاسخگو و اعضای مشارکت کننده
سلام و عرض ادب خدمت آقای کیانی . ممنون از تشریف فرمایی شما.
ضمن تشکر حضور ارزشمند شما در این بحث
عملکرد همه مدیران پرتلاش انجمن و همچنین کاربران عزیز، با تعاملی که با مسئولین انجمن دارند، بحمدالله مطلوب و رضایت بخش بوده و یکی از همین مدیران فعال نیز، salma57 می باشند که زحمات ایشان در مدیریت تالارها قابل تحسین و تقدیر است.
خواهش می کنم. شما لطف دارید.
انتقاد خاصی نیست فقط چند سوال کوتاه اگر محبت بفرمائید پاسخ دهید:
1- اگر مدیر تالارهای فعلی نبودید، علاقه مند به مدیریت کدامیک از تالارها هستید؟
خیلی به مدیریت علاقه ندارم. اطلاع دارید مدیریت اتاق چت رو هم بنا به دلایلی از جمله تکرار زیاد پست های دوتایی قبول کردم. امان از دست این واحد فنی!(بحث ماهیگیری یادم اومد)
مدیریت همه تالارها عالیست و من توانم در آن حد نیست که بتونم جا پای مدیران فعلی بگذارم.
2- در اتاق چت کیفیت مهمه یا کمیت؟
بسته به نوع مخاطب اتاق چت. گاهی بعضی از مراجعان اتاق چت به کیفیت اهمیت میدن و حضور و یا عدم حضورشون رو منوط به ایجاد بحث در اتاق چت می کنند. برای این منظور مباحث خاصی رو در اتاق چت مطرح می کنیم. ولی وقتی همان مخاطبانی که خواستار کیفیت بهتر هستند در مباحث شرکت نکنند طبیعتا به خواست کاربرانی که بیشتر به عنوان گفت و شنودهای معمولی و احوالپرسی از اتاق چت استفاده می کنند اهمیت میدم و مباحث رو کم میکنم. قبلا مباحث کمتر بود و اعتراض زیاد که چرا وقت کاربران بیهوده تلف میشه. وقتی مباحث ایجاد شد جز همان چند نفری که همیشگی در اتاق چت حضور دارند کسی در مباحث شرکت مداوم نداشت. (البته شاید دلایلی هست که من ازش بی خبرم) الان مباحث کمتر شده و بنا به سلیقه افراد پیش میره.
3- باتوجه به اینکه برخی ها اتاق چت انجمن را با چت روم مسنجرها مقایسه کرده و آن را نقد می کنند و همچنین با درنظر گرفتن سیاست های اصلی راه اندازی اتاق چت در انجمن ، آیا تابحال برای تغییر نام این تاپیک فکر کرده اید؟ اگر پاسخ مثبت است، چه نتیجه ای گرفتید؟
بله. بارها شده تصمیم گرفتم عنوان اتاق چت رو عوض کنم.ولی یه موضوعی که هست هیچ تیتری بهتر از اتاق چت که قابل جایگزینی باشه و راحت بشه باهاش ارتباط برقرار کرد پیدا نکردم . نتیجه اخلاقی و غیراخلاقی اینکه سیاست های کلی سایت باید عوض بشه و با چت روم موافقت کنند.
به مناسبت حضور شما بعنوان مدیر پاسخگو، آماری از تعداد کاربران و پست های هرکاربر در اتاق چت نیز ارائه خواهد شد.
ممنون از شما و حضورتون در این برنامه.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش