0

salma57 مهمان مدیر پاسخگو

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:salma57 مهمان مدیر پاسخگو
یک شنبه 25 آبان 1393  9:02 AM

نقل قول shayesteh2000

به به. ..سلآم به آجی سلمای گل..cheeky..اول این آب انار رو بخورید واستون آوردم تا خستگی تون در بره. ..             سلام آجی شایسته عزیز. ممنونم. جسابی چسبید. 

آجی نمیدونستم مدیریت تالار حافظ و شهریار هم هستید. ..چه خوب پس چرا زودتر نگفتین. indecision...              مدیریت این دو تالار رو تقریبا مخفیانه داشتم. البته بیشتر هدفم نظم دادن به اشعار بود که اگر دوستان کمک کردند و اشعاری رو قرار دادند بتونم همه رو منظم قرار بدم. خیلی از دوستان اتاق چت خبر داشتند. چون فقط اونجا مطرح کردم. الان هم چون مدیریت اتاق چت هم اضافه شد این دو تالار رو برای اینکه از مهجوریت در بیان معرفی کردم. 

اول ازتون تشکر میکنم به خاطره مدیریت عالی تون تو اتاق چت که باعث دلگرمی من و بقیه ی کاربران هست و هر روز باید تخم مرغ به فک هامون بذارید تا نرم بشه. ...wink  مدیریت هیچ تالاری بدون حضور کاربران راسخ راسخون پررنگ نمیشه. تالار گفتگوی آزاد و اتاق چت هم بخاطر کاربران خوبش و همراهی همیشگیشون گرم و پر رونق میشه

آجی سلما چرا مشاهده ی بحث و حرف های  اتاق چت رو اختصاصی واسه ی کاربران سایت نمیکنید یا نمیکنند مثل خیلی از سایت های دیگه ؟؟؟         نمیدونم این از معایب یک سایت هست و یا از حسناتش. به نظرم کارهای فرهنگی باید در دید عموم باشه . البته این مورد رو خود مسئولان سایت در موردش تصمیم گیری می کنند. ولی من هم با این روال موافقم. چون بعضی سایت ها که میرم و از من قبل از ارائه اطلاعات میخوان عضو بشم خوشم نمیاد و بی خیال اطلاعات میشم و سعی می کنم از جای دیگه ای مطلبم رو پیدا کنم.

پیام های ارسالی مون تو ی تالارها رو چطور میتونیم مدیریت کنیم مثلا حذف کنیم ؟؟؟            پیام ها قابلیت حذف ندارند. ولی میشه ویرایش کرد و تغییرش داد. گاهی چون مطالب ما مورد استفاده دیگران هست بهتر هست که قابلیت حذف نداشته باشه تا دیگران بتونن ازش استفاده کنند. 

در عنوان مدیریت چه کسانی تو راسخون  پررنگ حمایتتون میکنند که کارتونو راحت تر و بهتر انجام بدید ؟؟کیا غیر خدا هواتونو دارن ؟؟         بیشتر از همه کاربران همیشگی اتاق. بعد هم مسئولین همین که قبول کردند اتاق چت باشه یعنی حمایت کردند. 

قبل از فعالیت ومدیریت تالار ها در راسخون ،تا به حال چه مدیریت هایی غیر از فرزندان داشتید؟..          قبل از اینجا مدیریت نداشتم . البته اخیرا در واتساپ مدیریت چند گروه رو دارم. 

چقدر از دست پست های ما تو اتاق چت حرص خوردین و ناراحت شدید. ..عایا میشه حلال کنیدcool ؟؟؟        این چه حرفیه آجی. من موقع پست های دوتایی فقط از دست واحد فنی حرص میخورم. ولی ناراحت هم نمیشم. کاملا خونسردم . ولی گاهی که پست های لینک دار و یک کلمه ای از دوستان می بینم فقط تذکر میدم و امیدوارم از دست من ناراحت نشن. من هم مامورم و معذور.

دوست دار شما شایسته دوهزار cheekykiss   متشکرم. ارادتمند شما آجی سلما. لطف کردین

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
borkhar sayyed13737373 amirali123 shayesteh2000 moradi92 rasekhoon_m nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها