پاسخ به:salma57 مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 24 آبان 1393 10:59 AM
1-لطفا خودتان را معرفی کنید؟
2-مدیریت کدام تالارها را برعهده گرفته اید و از چه زمانی این تالارها تحت مدیرت شماست؟
3-مختصری از عملکرد دوران مدیریتتان توضیح دهید؟
4-چه برنامه هایی برای آینده تالارتان در نظر دارید که باعث بهبود تالار و جذب کاربر شود؟
5-به عملکرد دوران مدیریتتان از 100 چند می دهید؟
6-به برنامه های آیندتان از 100 چند می دهید؟
امیدوارم در انتهای برنامه در نظر سنجی که از کاربران انجام می شود بهترین نمره را کسب نمایید.
یا حق
سلام و عرض ادب و احترام.
1- سلما هستم. معروف به آجی سلما. بقیه مشخصاتم رو همه اطلاع دارند.
2- مدیرت تالارهای حافظ، شهریار، و اتاق چت.
تالار حافظ را از اواخر تیرماه درخواست ایجادش رو دادم. قصد داشتم کلیه غزلیات حافظ و صوت و تفسیرهاش رو در این تالار جمع آوری کنم. تالار شهریار رو هم با کمک دوستان دیگر اشعار و مطالبش بارگذاری خواهد شد.
مدیریت اتاق چت هم از اواخر شهریور به عهده گرفتم.
3- عملکرد خاصی نداشتم. در تالار حافظ بیشتر به بارگذاری اشعار و صوت پرداختم. البته هنوز تکمیل تالار طول میکشه. من هم وقتم کم هست و در حد بضاعت به این تالار می پردازم.
اتاق چت هم نقش مدیریتی آنچنانی ندارم. از اول ایجاد اتاق چت تا الان دوره های مختلفی رو پشت سر گذاشته و بیشتر سعی من این هست که بنا به نظر کاربران همیشگی اتاق چت مباحث و گفتگوها پیش بره.(اتاق چت کاربرانش ثابت نیستند و هرازگاهی کاملا تغییر می کنند)
یه زمانی اگه کاربران دوست داشته باشند بحث خاصی انتخاب میشه و اگه استقبال کم باشه به صحبت های روزمره می پردازیم.
4- برنامه های اتاق چت کاملا غیر قابل پیش بینی هستند چون سلیقه های کاربران فرق می کنه.
اگثرا طبق نظر دوستان حاضر در اتاق چت پیش میره و نمیشه نظم خاصی براش در نظر گرفت.
5- من معلم انشا هم که میشم به خودم نمره نمیدم. اینجا که دیگه اصلا نمیشه از طرف خودم نمره بدم. نمره رو کاربران بدهند بهتر هست. والا کی میگه ماست من ترشه؟!
6- برنامه خاصی ندارم. منتظرم کاربران اتاق چت پیشنهاد بدند و من با کمک خودشون اجرا کنم.
ممنون از شما و کاربرانی که در مدیر پاسخگوی اینجانب شرکت می کنند.
حالا نمیشه به جای نمره ، به مدیران پاسخگو که نمره قبولی می گیرن جایزه نقدی و غیر نقدی تعلق بگیره؟
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش