طرز تهیه سوپ زرشک
چهارشنبه 21 آبان 1393 3:22 PM
پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم. مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز ریخته و تفت میدهیم. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ یا گوشت میریزیم. سپس هویج و سیبزمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت میپزیم. بعد قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین میکنیم .
گردآوری : گروه سبک زندگی سینرغ
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.