آماده سازی: 15 دقیقه - مدت انتظار: 15 دقیقه - مجموعاً: 30 دقیقه
طرز تهیه:
شوید، پیاز، پسته و یک چهارم فنجان روغن را داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. یک دوم قاشق غذاخوری روغن را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت ملایم گرم کنید. فلفل دلمه ای را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند سپس نخود فرنگی و یک چهارم پیمانه آب را با نمک اضافه کنید و به مدت 2 الی 3 دقیقه بپزید تا آب آن بخار شود و با یک قاشق غذاخوری از مخلوط پسته و شوید و پیاز، مخلوط کنید.
سبزیجات پخته را به یک بشقاب انتقال دهید و روی آن فویل بکشید تا گرم بماند. یک قاشق غذاخوری روغن را داخل همان قابلمه روی حرارت ملایم گرم کنید. روی ماهی ها نمک و فلفل بپاشید. ماهی ها را از طرف پوستشان داخل قابلمه قرار دهید و آنها را به مدت 3 دقیقه سرخ کنید تا پوست ماهی ترد شود ماهی را بچرخانید و سه دقیقه دیگر آن را سرخ کنید تا مغز پخت شود. .
ماهی سالمون را روی سبزیجات داخل بشقاب قرار دهید و با قاشق مقداری مخلوط پسته روی ماهی بریزید و سرو کنید.
مواد اولیه : برای 4 نفر
شوید 1/3 فنجان (خرد شده)
پیازچه 1/3 فنجان (خرد شده)
روغن زیتون 1/4 فنجان + 1.5 قاشق غذاخوری
پسته 1/2 فنجان (تست و خرد شده - یا بادام)
فلفل دلمه ای 2 عدد (1 عدد سبز + 1 عدد زرد، خلال شده)
نخود سبز 450 گرم
سیر سیر 1 حبه (خرد شده)
آب 1/4 فنجان
ماهی سالمون 4 تکه (فیله های 170 گرمی)