ترفندی بسیار ساده برای خالی کردن رم مخصوصا n73 :(بدون نیازبه ریستارت کردن گوشی بعد از بازی )
جمعه 26 آذر 1389 4:28 PM
ترفندی بسیار ساده برای خالی کردن رم مخصوصا N73 بدون نیازبه ریستارت کردن گوشی بعد از بازی ):feel:
با این روش خیلی ساده میتوانید 19 الی 20 مگ رم خالی داشته باشید شاید هم بیشتر ( من رو N73 ME خود 64 تا برنامه ی جانبی + 5 بازی N-Gage 2 و بازیهای بسیار گرافیکی مثل 7 Days نصب کردم و با این روش 20 مگ رم خالی کردم و fifa 09 رو بازی کردم )
برنامه ی J bak Taskman رو نصب کنید بعد به Menu بروید و گزینه ی Setting رو انتخاب کنید و بعد گزینه ی Program Setting را انتخاب کنید و فقط گزینه های زیر را تیک بزنید :
Show Memory in top-1
2- Show Info Panel
3- Show Menu
4 - Show Desktop
5- Show Hidden Apps
6- Show All Apps
سپس برید به منوی Tools سپس روی Reboot کلیک کنید و از شما Yes و No پرسیده میشود شما Yes را بزنید سپس گوشی شما ریستارت می شود بعد از اینکه گوشی روشن شد دکمه ی که با آن وارد منو می شدید را فشار دهید و نگه دارید تا برنامه ی J bak Taskman اجرا شود حالا برنامه های زیادی خواهید دید که در حال اجرا هستند و برنامه هایی هستن که آیکون آنها شبیه پازل دارند که قرمز و آبی هستند بغیر از این برنامه ها - برنامه های دیگری که وجود دارند که آیکون سه بعدی دارند مانند Music همه را ببندید ( دکمه ی C را بزنید ) من حالا 20 مگ رم دارم شما چی ؟
توجه :
سعی کنید N-Gage 2 را روی شورتکات تعریف کنید چون با رفتن یه منوها سرعت گوشی پایین می آید .
در هر صورت برنامه ی Standby را نبندید.
بعد از بیرون آمدن از بازیها نیازی به ریستارت دوبار ه ی گوشی نیست چون گوشی کاملا صحیح کار می کند.
کاش یه روز بشه که دیگه نشه جمله ای ساخت
با نمیشه، با نمیخوام، با نشد، با نداره