0

آموزش ذخیره کردن نقشه ایران و شهر ها با جزییات برای برنامه نوکیا مپ 3 برای s60v3

sina67
sina67
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 486

آموزش ذخیره کردن نقشه ایران و شهر ها با جزییات برای برنامه نوکیا مپ 3 برای s60v3
جمعه 26 آذر 1389  3:58 PM

با سلام خدمت دوستان عزیز من برای شما آمزش seve کردن مپ با جزییات بیشتر همانند دوستانی که با وایرلس یا با Gprs که گفتن با جزییات بیشتری همراه است وهمه دوستان میدونید که ورژن 3 نوکیا مپ نقشه های سه بعدی ساپورت میکنه من براتون چندتا عکس زمیمه میکنم

آموزش
--------------------------------------------------------------------------
1- اینتر نت پر سرعت نیاز است
2- برنامه نوکیا مپ 3 را از این لینک دانلود و آموزش نصب اون هم بخونین
3-این برنامه را دانلود ونصب میکنید
4-به این سایت رفته و روی sing in ه در گوشه سمت راست قرار گرفته و user:abmm و pass:123456789 را وارد کنید
5- ایران رو پیدا کنید و در قسمت سمت چپ زیر MPSBETA اسم شهرتون رو به انگلیسی تایپ کنید اگه بلد نبودین خودتون زوم کنید و شهر خدتون رو پیدا کنید
6-در سمت چپ-بالا گزينه اي به نام MAP مي بينيد.روي آن كليك كرده و گزينه ي satellite را انتخاب كنيد. گزينه هاي terrain و map چنگي به دل نمي زنن چون هنوز تو ايران فعال نيستن و تقريبا نمي تونيم زوم كنيم چون هيچ تغييري ايجاد نمي شه اما اگه دوست داشتین رو ای حالت ها هم زوم کنید
7-شما باید حتما زوم کنید چون که اگر زوم نکنید نقشه مورد نظر ذخیره نمیشه حتما باید صبر کنید تا تمام ناهمواری مورد نظر مشخص بشه اگر میخواهید جزیات بیشتری داشته باشید زوم بیشتر کنید و محل های اطراف خود را هم بارگزاری و زوم کنید
پس از انجام اینکارها نوبت ذخیره نقشه میباشد
------------------------------------------------------------------
وارد My Computer بشید واز منوی Tools وارد Folder options بشید و از تب View گزینه show hiden seystem کنید و وارد Documents and Settings شید وارد اسم اکنتتون بشید و وارد این Local Settings\Temp\Nokia بشید وقتی پوشه نوکیا را باز کردید یک پوشه با نام Ovi maps میبینید آن را باز کرده ومجددا یک پوشه با نام Data میبینید آن را باز کرده و تمامی فایل ها را کپی کنید و یک پوشه با نام cities درست کنید وداخل همین پوشه یک پوشه دیگر با نام diskcache درست کنید و فایل ها را درون پوشه diskcache پست کنید حالا پوشه cities را در مموری کپی کنید

کاش یه روز بشه که دیگه نشه جمله ای ساخت

با نمیشه، با نمیخوام، با نشد، با نداره

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها