لازانیای بادمجان
شنبه 17 آبان 1393 11:40 AM
اگر از طعم بادمجان خوش تان می آید این دستور غذا را به دقت اجرا کنید و برای شام امشب آن را بپزید.
بادمجان بزرگ 2 عدد
فلفل سیاه به مقدار لازم
ادویه ارگانو یک قاشق چای خوری
پنیر رنده شده موزارلا 5 پیمانه
پنیر پارمسان یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
ریحان تازه خرد شده یک پیمانه
سُس گوجه فرنگی 4 پیمانه
* ابتدا فر را روی دمای 250 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.
* سپس هردو طرف بادمجان ها که از طول به چند تکه تقسیم شده اند را آغشته به روغن و فلفل و ادویه ارگانو کنید و به مدت 15 دقیقه آن ها را در فر حرارت دهید.
* بادمجان ها را از فر بیرون آورید و فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت تنظیم کنید.
* زمانی که بادمجان ها در حال پخت هستند، تخم مرغ، پنیر موزارلا و ریحان را با هم ترکیب کنید( مقداری از پنیر را نگه دارید).
* مقداری سُس گوجه فرنگی در کف ظرف مورد نظر پخش کنید و روی آن یک لایه بادمجان بچینید و روی آن، لایه مخلوط پنیر و روی لایه بالاتر یک فنجان سُس گوچه فرنگی پخش کنید و همین ترتیب را تا انتهای مواد ادامه دهید، سپس پنیر پارمسان را با باقی مانده پنیر موزارلا مخلوط کنید و آن را روی کل لایه ها پخش کنید.
* آن را در فر به مدت 40 دقیقه حرارت دهید.
* قبل از این که لازانیا را برش دهید 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود و راحت تر بریده شود.
نوش جان!
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست