دلمه کاهو و ماهی
شنبه 17 آبان 1393 11:34 AM
این دلمه های خوشمزه، متنوع و مغذی را به راحتی در یک چشم به هم زدن آماده کرده و میل کنید.
ماهی از هر نوع که دوست دارید نیم کیلوگرم
برگ تازه کاهو حدود 24 عدد
برنج یک پیمانه، نیم پز شده
پیاز یک عدد، رنده شده
پودر سیر مقداری
کرفس 4 تا 5 شاخه، خرد شده
فلفل قرمز مقداری
گوجه فرنگی مقداری، پوست کنده و کاملا خرد شده
مارگارین 3 قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
* تیغ و استخوان های ماهی را جدا کرده و ماهی را به قطعات ریز در آورید.
* برگ های کاهو را مدتی در آب جوش قرار دهید سپس از آب بیرون آورید.
* قطعات ریز ماهی را با برنج، پودر سیر، پیاز، کرفس، فلفل قرمز و گوجه فرنگی مخلوط کرده و نمک و فلفل را به آن ها اضافه کنید.
* درون هر یک از برگ های کاهو، مقداری از مخلوط را ریخته و آن را بپیچید.
* دلمه ها را به ردیف، درون قابلمه بچینید و روی آن ها مارگارین بریزید و رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل را به آن ها بیافزایید.
* در قابلمه را گذاشته و بگذارید با حرارت کم، حدود نیم ساعت بپزند.
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست