رول بادمجان سوخاري
شنبه 17 آبان 1393 11:31 AM
مواد لازم:
بادمجان درشت 4 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پياز داغ 1 قاشق سوپ خوري
نمک، فلفل، زردچوبه و آويشن به ميزان لازم
رب گوجه فرنگي 1 قاشق سوپ خوري
پنير موزارلا 150 گرم
تخم مرغ 4 عدد
جعفري خرد شده 1 قاشق سوپ خوري
زعفران دم کرده نصف قاشق چاي خوري
آرد سوخاري 1 پيمانه
روش تهيه:
بادمجان ها را به صورت ورقه هاي نيم سانتي متري برش بزنيد و در آب و نمک قرار دهيد.
پس از يک ساعت آن ها را خارج کنيد و روي حوله ي کاغذي خشک و سپس در روغن سرخ نماييد.
گوشت چرخ کرده را با پياز داغ، نمک و ادويه ها تفت دهيد تا سرخ شود.
آن گاه رب گوجه فرنگي را نيز بيفزاييد. مقداري که سرخ شد، شعله را خاموش کنيد تا گوشت سرد شود.
حالا پنير موزارلاي رنده شده را به همراه يک عدد تخم مرغ و جعفري خرد شده اضافه نماييد.
از مواد فوق بين ورقه هاي بادمجان قرار دهيد و آن را رول کنيد.
3عدد تخم مرغ را با چنگال بزنيد و نمک و زعفران را به آن اضافه کنيد.
رول هاي بادمجان را در مايه تخم مرغ بزنيد و در آرد سوخاري بغلتانيد و در روغن سرخ کنيد.
تمامي ورقه هاي بادمجان را به همين ترتيب آماده نماييد.
انرژي کل 1900 کيلو کالري
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست