در جستجوی ذخیره خدا در روی زمین
پنج شنبه 15 آبان 1393 4:46 PM
سلام ای ذخیره خدا در روی زمین!
این سخن خدا در قرآن است: «بقیّة الله خیر لکم ان کنتم مومنین»
اگر شما اهل ایمان هستید بقیة الله برایتان بهتر است.
آری! خدا پیامبران زیادی برای هدایت بشر فرستاد. آن ها برای سعادت بشر زحمات زیادی کشیدند، عدّه زیادی از آنان در این راه شهید شدند. اکنون که پیامبران، همه از این دنیا رفته اند و مهمان خدا شده اند، فقط تو تنها یادگار آن ها هستی،
آری! تو بازمانده خدا و ذخیره او در روی زمین هستی. من دیده ام که بعضی افراد، وسایل قیمتی تهیّه کرده و آن را در جایی مطمئن قرار می دهند. آن وسایل، ذخیره های آن ها هستند.
تو هم ذخیره هستی. تو «بقیه الله» هستی!
و این نام چقدر زیباست!
بی جهت نبود که پدر تو را برای شیعیان به این نام معرفی نمود، آن روزی که مردی از شهر قم به شهر «سامرا» آمده بود.
او مهمان پدرت بود، نام او، احمد قمّی بود، او به سامرا آمده بود تا بداند امام دوازدهم کیست. او مهمان امام عسکری علیه السلام شده بود و نمی دانست چگونه سوال خود را بپرسد.
بعد از لحظاتی، امام عسکری علیه السلام او را صدا زد و گفت: «از آغاز آفرینش دنیا تا به امروز، هیچ گاه دنیا از حجّت خدا خالی نبوده است و تا روز قیامت هم، دنیا بدون حجّت خدا نخواهد بود. نعمت های خدا که بر شما نازل می شود و هر بلایی که از شما دفع می شود به برکت وجود حجّت خداست».
اگر شما اهل ایمان هستید بقیة الله برایتان بهتر است. آن روز صدای تو در همه دنیا خواهد پیچید: من بقیة الله و حجّت خدا هستم
احمد قمّی رو به امام عسکری علیه السلام کرد و گفت: «آقای من! امام بعد شما کیست؟».
امام عسکری علیه السلام لبخندی زد و از جا برخاست و از اتاق خارج شد و بعد از مدّتی همراه با تو، وارد اتاق شد و چنین گفت: «این پسرم مهدی علیه السلام» است که سرانجام همه دنیا را پر از عدل و داد خواهد کرد، او امام بعد از من است».
اشک در چشم احمد قمّی حلقه زد، گریه او از سر شوق بود، او نمی دانست چگونه شکر خدا کند که توانسته تو را ببیند.
در این هنگام تو با احمد قمّی چنین سخن گفتی: «انا بقیة الله: من ذخیره خدا هستم».
آن روز تو بیش از سه سال نداشتی، خود را بقیة الله معرّفی کردی، فردا نیز خود را این گونه معرّفی خواهی کرد.
فردای ظهور را می گویم. فردایی که همه جهان در انتظارش است.
وقتی که خدا به تو اجازه ظهور بدهد، به کنار کعبه می آیی، آن روز فرشتگان دسته دسته برای یاری تو می آیند.
جبرئیل با کمال ادب به نزد تو آمده و چنین می گوید: «آقای من! وقت ظهور تو فرا رسیده است».
و تو به کنار در کعبه رفته و به خانه توحید تکیه خواهی زد و این آیه را خواهی خواند:
« بقیة الله خیر لکم ان کنتم مومنین»
اگر شما اهل ایمان هستید بقیة الله برایتان بهتر است.
آن روز صدای تو در همه دنیا خواهد پیچید: «من بقیة الله و حجّت خدا هستم».