0

سخنانی از بزرگان درباره عشق

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

سه شنبه 13 آبان 1393  7:05 AM

در كسب دارایی، نقش عشق، مهرورزی و شادی و لذت بیش از كار كردن است.((دیوید كیتس))

------ ONLYSMS ------

توانگران، بیشتر با افرادی به سر می‌برند كه دلبستگی چندانی به ایشان ندارند.((دیوید كیتس))

------ ONLYSMS ------

عشق ممكن است به بقال و چقال بخندد، ولی برای خرپول‌ها ارزش زیادی قایل است.((سیدنی پاترناستر))

------ ONLYSMS ------

آ‌نچه ریشه‌ی همه‌ی بدیهاست، نفس پول نیست، بلكه عشق و علاقه‌ی جنون آمیز به پول است.((مولوگ))

------ ONLYSMS ------

عاشق شوید و بلندهمتی را پیشه‌ی خود سازید، زیرا اینها بالهای نیرومندی هستند كه شما را به قله‌های بلند كامیابی می‌رسانند.((گوته))
زمانی كامیابی دست یافتنی است كه خود را لبریز از عشق كنید.((هران گولا))

------ ONLYSMS ------

دارایی در جنگ، ابزار كامیابی و در عشق، اسباب كامیابی است.((مولیر))

------ ONLYSMS ------

در راه رسیدن به كامیابی، به كسی دل خوش كن كه به او باور داری.((شارو نادا))

------ ONLYSMS ------

كینه هرگز كینه را بازنایستاند: قاعده‌ی گذشته اینكه عشق، كینه را باز ایستاند.((بودا))

------ ONLYSMS ------

عشق به كودك، دُور زنجیرواری است... هرچه بیشتر ازخودگذشتگی كنید، بیشتر شیفته و شیدای او می‌شوید؛ عكس این امر نیز درست است.((پنه‌لوپه لیچ))

------ ONLYSMS ------

من یك مادر عادی نبودم. البته هیچ‌گاه با فرستادن بچه‌هایم به مدارس شبانه‌روزی، آنها را از سر‌ِ خودم باز نكردم یا برای نمونه، هیچ‌گاه برایشان شیرینی نپختم. البته شیرینی را می‌شود خرید، ولی عشق را هرگز.((راكوئل ولش))

------ ONLYSMS ------

شمار فرزندانم بیش از آن است كه بتوانم از عهده‌ی مراقبت‌شان برآیم، ولی شمارشان به آن اندازه نیست كه از توان عشق‌ ورزیدن من بیشتر باشد.((اوسی كوفی))

------ ONLYSMS ------

هرگاه بچه‌هایی كه عشق عروسك‌اند، این دور و بر پرسه می‌زنند، نباید عروسكها را توی گنجه به حال خود رها كرد.((ژانت دیلی))

------ ONLYSMS ------

در نظر من، پرورش كودك، كاری صرفاً از روی عشق و حس انجام وظیفه نیست؛ بلكه حس مسئولیتی‌ است كه به اندازه‌ی سایر وظایف شایسته‌ی دنیا، گیرا و پُرچالش است و نیاز به كارگیری ارزنده‌ترین شایستگی‌هایم دارد.((روز كندی))

------ ONLYSMS ------

نخستین بخشش خدا به انسان، زندگی ا‌ست. دومین، عشق مادری و سومین، فهم و شناخت است.((مارك پیرسی))
هر بار كه از كُنه قلب و با تمام وجود، آرزو و خواست خود را با خدا در میان گذاشته و هیچ شك و تردیدی در این باره نداشته باشیم، به مراد دل خود می رسیم.((ساندرا راجرز))

------ ONLYSMS ------

هرگز در پی كسی نگردید كه خلق و خویی خوش داشته باشد. شاید اصولاً این ویژگی ها را نداشته باشد؛ بكوشید دلبستگی شخصی او را بیابید و بر آن انگشت بگذارید.((لازاروس لانگ))

------ ONLYSMS ------

من این نكته را می پذیرم كه هرچه در زندگی می خواهیم، به شرطی به دست خواهیم آورد كه به دیگران كمك كنیم تا آنچه می خواهند به دست آورند و به مراد دل خود برسند.((زیگ زیگلار))

------ ONLYSMS ------

هنگامی كه پرسش و خواستی با توانمندی پیگیری می شود، عشق هم با آن همراه می گردد.((تیم پرسینگ))

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها