سخن بزرگان
سه شنبه 13 آبان 1393 7:05 AM
" من هفتصد بار اشتباه نكردم. من يك بار اشتباه نكردم من زماني موفق شدم كه هفتصد راهي را كه موفقيت آميز نبود اصلاح كردم. هر گاه راهي را كه عمل نمي كرد حذف كردم راهي را پيدا كردم كه كار مي كرد " . توماس اديسون
" هر چه موانع جدي تر و سخت تر باشد , لذت تلاش و پيروزي بيشتر است " . اريك باتروورت
" اگر بخواهي بر عالم فرمانروا باشي بايد عقل بر تو حاكم باشد " . سه نه ك
" اگر دست تقدیر و سرنوشت را فراموش کنیم پس از پیشرفت نیز افسرده و رنجور خواهیم شد " . ارد بزرگ
" اگر سزاوار است آن است که دوست با جزر زندگی ات آشنا شود ، بگذار تا با مد آن نیز آشنا گردد ، زیرا چه امیدی است به دوستی که می خواهی در کنارش باشی ، تنها برای ساعات و یا قلمرو مشخصی ؟ " . جبران خلیل جبران
" یك انسان خردمند فرصتها و شانس ها را مي سازد , نه اينكه در انتظار آنها بنشيند " . فرانسيس بيكن
" شجاعت داشته باش تا با حقيقت رو به رو شوي " . استون
" براي آدم بهانه گير هميشه بهانه وجود دارد " . ضرب المثل آلماني
" دروغ آيين اربابان و بردگان , و حقيقت خداي انسان هاي آزاد است " . ماكسيم گوركي
" یک اراده خم نشونده ، بر همه چیز، حتی بر زمان قالب می آید " . شاتو بریان
" گاهی تنها راه درمان روانهای پریشان ، فراموشی است " . ارد بزرگ
" شايد مانند كودكي باشيم كه در كنار دريا با سنگ ريزه ها و صدفهاي زيبا بازي مي كند اما غافل ار آنيم كه دريايي بس بزرگ و اقيانوسي بي كران در مقابل ديدگانمان وجود دارد كه در اعماق آن اسرار عظيم و شگفت انگيز نهفته است " . نيوتن
" دوستی برای خود برگزین که به گاه سختی و درماندگی مددکارت باشد " . بزرگمهر
" وقتي ارتباط عاشقانه ات به انتها ميرسد ، فقط به سادگي بگو«همه اش تقصير من بود " . جكسون براون
" اگر به مهماني گرگ مي رويد ، سگ خود را به همراه ببريد " . گوته
" آنكسي كه از رنج زندگي بترسد ، از ترس در رنج خواهد بود " . چيني
" وقتي نانوا نان را با دقت و وسواس مي پزد و به دست مشتري ميدهد ، خدا با او در كنار تنور ايستاده است " . كريستيان بوبن
" من بين ديوانگي و مست فرقي نمي بينم جزاينكه ديوانگي مدت طولانيتري دارد " . سه نه ك
" گاه لازم است که انسان دیدگان خود راببندد ، زیرا اغلب خود را به نابینایی زدن نیز نوعی خوشبختی است " . نیوتون
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.