0

مبحث هفتاد و دوم طرح صالحین: امر به معروف و نهی از منکر در نهضت امام حسین (علیه السّلام)

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:مبحث هفتاد و دوم طرح صالحین: امر به معروف و نهی از منکر در نهضت امام حسین (علیه السّلام)
پنج شنبه 15 آبان 1393  8:44 PM

ادامه

6- اقامه نماز ظهر عاشورا در برنامه عزاداري

عزاداري مي‌کند. اگر مصاحبه کني مي‌گويي: به عشق امام حسين عزاداري مي‌کنيم. راست هم مي‌گويد. اما همين عزاداري هم ممکن است نفس درونش باشد. جلوي رويش بگوييم: آقاجون شما عزاداري هم مي‌کني هيچ مي‌داني ظهر عاشورا خود امام حسين سر نماز است؟روز عاشورا سي تير به آقا زدند. ولي نمازش را خواند. شما هم الآن در خيابان هستي يک موکتي، گوني ببريد، تو که رئيس هيأت هستي اين تشکيلات را راه مي‌اندازي اين امکانات را بگذار، هرکجا ظهر شد وسط خيابان نماز بخوانيد. البته طوري که يک ماشين هم براي اضطرار بتواند رد شود. آقا ما خواسته باشيم نماز بخوانيم دسته ما به هم مي‌خورد. ديگر دسته به هم مي‌خورد. اصل براي شما نماز است يا اصل براي اين است که دسته به هم مي‌خورد. چيزي براي ما دکان نباشد.

من بارها گفتم. يکبار ديگر هم مي‌گويم. اميرالمؤمنين منزل يتيمي آمد. هرچه به يتيم گفت: عزيز! پسر جون! آقازاده! هرچه از اين دست کلمات گفت، اين بچه يتيم همينطور نگاه کرد. حضرت امير خيلي ناراحت شد. اين يتيم چقدر غم دارد و نمي‌خندد. با زانوها و دست‌هايش مثل بزغاله راه رفت و بع و مع کرد. يتيم خنديد. يک نفر گفت: آقا بد است. مي‌داني شما چه کسي هستي؟ رئيس حکومت اسلامي هستي. صداي بزغاله مي‌کني؟ فرمود: هرکار کردم بچه نخنديد. تشخيص دادم خودم را بشکنم و صداي بزغاله کنم که اين يتيم بخندد. گاهي آدم بايد هيأتش را بشکند. نماز اول وقت هرچه مي‌خواهد بشود، بشود! خود امام زمان سر نماز است. امام حسين سر نماز است. تو حرف حسابت در خيابان چيست؟ شما که عزادار امام حسين هستيد، بايد پرچمدار نماز هم باشيد. اين امام حسين انرژي هسته‌اي است. همه رئيس جمهورهاي کره زمين، اينها که1+5 هستند. شما بگو: 5+ 1000! همه رئيس جمهورهاي کره زمين خواسته باشند يک راهپيمايي ده متري راه بياندازند مشکل دارند. با اضافه‌کار و ميني بوس و قطار و هواپيما و بخشنامه و سايت و اينترنت و ماهواره، همه رئيس جمهورها تصميم بگيرند يک راهپيمايي ده ميليوني و بيست ميليوني راه مي‌اندازند. ما در ايران يک چيزي به نام انرژي هسته‌اي داريم که يا حسين است! تا مي‌گوييم: يا حسين! هفتاد ميليون سياه پوش در خيابان مي‌ريزند. چه کسي يک چنين اهرمي دارد؟ يک انرژي هسته‌اي داريم حج است. «وَ لِلَّهِ عَلَى النَّاسِ حِجُّ الْبَيْت‏» (آل‌عمران/97) مستطيع مکه برود. هرسال يک ميتينگ دو ميليوني با عشق و با پول خودشان کفن پوشيده، سر تراشيده لبيک مي‌گويند. دور يک محور که حج يک انرژي هسته‌اي است. چه کسي مي‌تواند با نيم سطر کلمه «وَ لِلَّهِ عَلَى النَّاسِ حِجُّ الْبَيْتِ مَنِ اسْتَطاعَ إِلَيْهِ سَبيلا» يک جمله ده کلمه‌اي بعد از 1400 سال ميتينگ چند ميليوني راه مي‌اندازد. زن و مرد و پير و جوان و عرب و عجم! ما اسلام را نشناختيم. اسلام خيلي قدرت دارد.

جايي که سيل و زلزله مي‌آيد خيلي کشورها غذا مي‌فرستند. منتهي ما از بهترين غذا مي‌فرستيم. بعضي از کشورها غذاهايي که مي‌ترسند مردمشان بخورند و مريض شوند براي آنها مي‌فرستند. يعني گاهي غذاي مسموم هم مي‌فرستند. ولي قرآن مي‌گويد: به فقرا بهترين را بدهيد. ما خودمان ممکن است روغن درجه يک نخوريم. اما روي پلوي امام حسين روغن درجه يک مي‌ريزند. ممکن است خودمان گوشت يخي بخوريم. ولي براي امام حسين بهترين را مي‌خريم. کجا پيدا مي‌کنيد جايي را که... مثلاً در شهر زنجان چند هزار گوسفند مي‌کشند. با پول خودشان و بخشنامه ندارد. اين اشک‌ها خيلي ارزش دارد. ما با امام حسين مي‌توانيم انقلاب و اسلام را صادر کنيم. امام حسين يک کلمه ياد امام خميني داد و امام خميني ايران را نجات داد. امام حسين فرمود: خون بر شمشير پيروز است. بني اميه گفت: من شمشير دارم. امام حسين فرمود: من خون دارم. خون من شمشير تو را مي‌شکند. اين پيام کربلا بود. امام حسين يعني اگر سي تير هم به تو زدند دست از نمازت برندار! 

ادامه دارد ....

تشکرات از این پست
moradi92 omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها