0

مبحث هفتاد و دوم طرح صالحین: امر به معروف و نهی از منکر در نهضت امام حسین (علیه السّلام)

moradi92
moradi92
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3481

پاسخ به:مبحث هفتاد و دوم طرح صالحین: امر به معروف و نهی از منکر در نهضت امام حسین (علیه السّلام)
شنبه 10 آبان 1393  1:45 PM

نقل قول haj114

سلام سلام و عرض ادب و احترام

چون گفتن:  "مختصر" ، منم فقط سعی میکنم مختصر کنم بسیار از حُسن توجه شما سپاسگزارم. مطلب وقتی طولانی باشد، خودِ من یکی به شخصه که حوصله نمیکنم بخوانم! مطلب باید خلاصه و مفید باشد تا روی مخاطب و خواننده، تاثیر بگذارد.

در باب اهمیت امر به معروف و نهی از منکر :

همه ي کارهاي نيک و جهاد در راه خدا در برابر امر به معروف و نهي از منکر ،چون دميدني است به درياي پرموج پهناور.(نهج البلاغه ،حکمت 374، ص429.)

اقوام گذشته به اين جهت هلاک و نابود گشتند که مرتکب گناهان مي شدند و دانشمندانشان سکوت مي کردند و نهي از منکر نمي نمودند. در اين هنگام ،بلاها و کيفرهاي الهي برآن ها فرود مي آمد ،پس اي مردم ! امر به معروف و نهي از منکرنماييد تا به سرنوشت آنها دچار نشويد .(تفسير نمونه ،ج4،ص446-448.)

در مورد این مطلب دوم، فقط خیلی خلاصه و سربسته بگم که خدا به داد ما برسه، که ما "مبتلا به" هستیم!  خیلیها به صورت علنی و بی هیچ واهمه ای مرتکب گناه میشوند و بقیه هم فقط سکوت... آیا این سکوت ما نشانه رضایت ماست؟!! 

کاش میشد زمان چند سال، به عقب برگرده!!

اون وقت، حتماً یه راه دیگه رو میرفتم و الان اینجای زندگی نبودم!!

تشکرات از این پست
omiddeymi1368 zare58 haj114 siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها