0

نوحه و متن روضه شب هشتم محرم، حضرت علی اکبر علیه السلام

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

متن نوحه ای لاله پرپر گشته
پنج شنبه 8 آبان 1393  1:51 PM

ای لالة پرپر گشته                                                                        ای سرو به خون آغشته

داغ تو پدر  را کشته                                                                      داغ تو پدر را کشته

ببین به اشک من – خنده زند دشمن

علی علی جانم ، علی علی جانم

ای زخم تنت بر جانم                                                                     ای ماه به خون غلطانم

داغت به دل سوزانم                                                                     داغت به دل سوزانم

از شاخه جدایت کردم                                                                    تقدیم خدایت کردم

لب تشنه فدایت کردم                                                                   لب تشنه فدایت کردم

ای مثل پیمبر زیبا                                                                         ای جسم تو ارباً اربا ً

بنما نگهی بر بابا                                                              بنما نگهی بر بابا

داغ تو جوان پیرم کرد                                                                     یک باره زمین گیرم کرد

از جان و جهان سیرم کرد                                                   از جان و جهان سیرم کرد

روی تو گل مینویم                                                                         خون تو خضاب مویم

تو ساکت و من می گویم                                                   تو ساکت و من می گویم  

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها