سوپ گل کلم با طعم رزماری
یک شنبه 4 آبان 1393 12:34 PM
اگر تا امروز سوپ گل کلم را امتحان نکرده اید، وقت آن است که این کار را انجام دهید.
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
اگر رزماری تازه در دسترس ندارید، از کمی رزماری خشک در این سوپ استفاده کنید. توجه داشته باشید که وقتی سبزیجات تازه را با خشک آنها جایگزین میکنید، مقدار را کم کنید.
بلوچیز برای مزه بیشتر به سوپ در زمان سرو اضافه میشود؛ میتوانید بدون آن هم این سوپ را درست کنید یا این که از کمی پنیر چدار یا گودا بهجای آن استفاده کنید.
گل کلم |
1 کیلوگرم |
نان تست |
200 گرم |
بلوچیز |
100 گرم |
شیر |
2 پیمانه |
آب مرغ |
½ 1 پیمانه |
ماء الشعیر ساده |
1 پیمانه |
خامه |
⅓ پیمانه |
پیاز قرمز |
1 عدد بزرگ |
سیر |
2 حبه |
روغن زیتون |
2 قاشق غذاخوری + مقداری برای سرو |
برگ رزماری تازه |
½ 1 قاشق غذاخوری |