پاسخ به:mohsen_alavi مهمان مدیر پاسخگو
شنبه 3 آبان 1393 6:33 PM
با سلام و عرض ادب و تسلیت به مناسبت ایام شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع)
ممنون از مدیریت خوب شما در تالار قران کریم
فکر میکنم یه ذره بهتر بود که بیشتر و بیشتر برای تالار قران کریم تلاش کنین و برنامه های مختلف اجرا کنین تا کاربران بیشتری به تالار مراجعه کنند.به نظرم تالار قران کریم هم حال و روز این روزهای جامعه را دارد که خیلی مهجور واقع شده البته متاسفانه.
یکی از علت هایی که ختم هفتگی قران شرکت کننده کمی دارد به این علت هست که حجم قرانی که برای ختم درنظر گرفته شده خیلی زیاد هست درست هست که برای یک هفته زیاد نیست ولی خیلی ها از جمله خودم وقتی ختم قرانی شرکت میکنم تو طول مدت نمیخونم و همان موقع ثبت نام میخونم بالطبع برای کسی که بخواد یکباره ایات رو بخونه زیاد هست.حتما دلیلتون این هست که اگه تعداد ایات کم بشه باید روزهای بیشتری طی بشه تا ختم کامل بشه ولی میتونستین مثل ختم های قران خود سایت انجام بدین که چهار یا پنج روزه یک ختم قران صورت میگرفت.البته بازم نظر شما محترم هست
برای بازدید بیشتر و مشارکت بیشتر در تالارتون مثلا میتونید خواص سوره های قران و یا علت نام گذاری سوره ها ویا موضوعاتی از این دست که جالب هست برای دوستان رو در برترینها ولینک های چرخشی قرار بدین که در دسترس همه کاربران باشه
ممنون ازشما.التماس دعا در این شبهای عزیز
در پناه اقا امام رضا باشید ان شاءالله
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست