0

مبحث هفتاد و یکم طرح صالحین: فضیلت شب‌های محرم

nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

پاسخ به:مبحث هفتاد و یکم طرح صالحین: فضیلت شب‌های محرم
جمعه 9 آبان 1393  12:41 AM

چارلز ديکنز(نويسنده‌ي معروف انگليسي)

اگر منظور امام حسين(ع) جنگ در راه خواسته‌هاي دنيايي بود، من نمي‌فهمم چرا خواهران و زنان و اطفالش به همراه او بودند؟ پس عقل چنين حکم مي‌نمايد که او فقط به خاطر اسلام، فداکاري خويش را انجام داد.

منبع: کتاب فرهنگ عاشورا

> عاشورا از کلام معصومين

امام حسين (ع):

مبادا کاري کني که عذرت بايد به راستي که مؤمن بدي نکند و پوزش نخواهد و منافق پيوسته بدي کند و عذر بخواهد

منبع :  تحت‌العقول       

امام حسين (ع):

از ستم به کسي که در برابر تو ياوري جز خدا ندارد بپرهيز.

منبع :  تحت العقول       

امام حسين (ع):

هرگاه خداوند بخواهد بنده‌اي را به تدريج در عذاب خود فرو گيرد چنان کند که به او نعمت فراوان دهد و توفيق سپاس ندهد.

منبع :  تحت العقول       

عاشورا از نگاه بزرگان >مهاتما گاندي (رهبر استقلال هند )

مهاتما گاندي (رهبر استقلال هند )

من زندگي امام حسين (ع)، آن شهيد بزرگ اسلام را بدقت خوانده‌ام و توجه کافي به صفحات کربلا نموده‌ام و بر من روشن شده است که اگر هندوستان بخواهد يک کشور پيروز گردد، بايستي از سرمشق امام حسين (ع) پيروي کند.

محمدعلي جناح (قائد اعظم پاکستان)

هيچ نمونه‌اي از شجاعت، بهتر از آنکه امام حسين(ع) از لحاظ فداکاري و تهور نشان داد در عالم پيدا نمي‌شود. به عقيده‌ي من تمام مسلمين بايد از سرمشق اين شهيدي که خود را در سرزمين عراق قربان کرد پيروي نمايند.

چارلز ديکنز(نويسنده‌ي معروف انگليسي)

اگر منظور امام حسين(ع) جنگ در راه خواسته‌هاي دنيايي بود، من نمي‌فهمم چرا خواهران و زنان و اطفالش به همراه او بودند؟ پس عقل چنين حکم مي‌نمايد که او فقط به خاطر اسلام، فداکاري خويش را انجام داد.

توماس کارلايل (فيلسوف و مورخ انگليسي)

بهترين درسي که از تراژدي کربلا مي‌گيريم، اينست که حسين و يارانش ايمان استوار به خدا داشتند. آنها با عمل خود روشن کردند که تفوق عددي در جايي که حق با باطل روبرو مي‌شود اهميت ندارد و پيروزي حسين با وجود اقليتي که داشت، باعث شگفتي من است.

تشکرات از این پست
moradi92
دسترسی سریع به انجمن ها