0

طرز پخت کوفته سبزی شیرازی

 
aftabebandar
aftabebandar
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : فروردین 1392 
تعداد پست ها : 41

طرز پخت کوفته سبزی شیرازی
سه شنبه 29 مهر 1393  1:37 PM

کوفته سبزی شیرازی یکی از غذاهای مرسوم در شیراز و البته کلیه ایران است که تهیه آن راحت است و می توانید به سادگی آن را تهیه کنید

کوفته سبزی شیرازی

مواد اولیه

​سبزی ( شامل، تره گشنیز، جعفری،ترخون،مرزه و شوید)  به مقدار لازم
برنج 300 گر م
لپه یک فنجان
گوشت چرخ کرده 150 گرم
 پیاز سرخ شده 4 تا 5 قاشق غذاخوری
کشمش سرخ شده 5 قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده  5 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زرد چوبه و آب به مقدار لازم

طرز تهیه

اول از همه برنج را خیس کنید و لپه ها را هم در آب بریزید و سبزی های شسته شده را ریز خرد کنید. وقتی حدود 4 ساعت گذشت لپه و برنج ها را صاف کنید. گوشت را چرخ کنید و لپه و برنج و سبزی های خرد شده را در مخلوط کن بریزید. ادویه جات را به همه مواد اضاف کنید و شروع به ورز دادن کنید. به اندازه دلخواه از مواد جدا کنید و گلوله کنید و بین آن ها کشمش و گردو بگذارید

در ظرفی مناسب به مقدار کافی آب بریزید و روی شعله قرار دهید تا به جوش آید. پیازهایی که سرخ کرده اید مقداری بردارید و در آب جوش بریزید و نمک فلفل به آن اضافه کنید و کوفته را در آن بیندازید. در این مرحله حرارت باید زیاد باشد.

وقتی کوفته ها پخته شد می توانید در خورش های مختلف آن ها را بریزید و با مواد خورش طعم دار کنید و حتی به تنهایی با سس میل کنید

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها