طرز پخت کوفته سبزی شیرازی
سه شنبه 29 مهر 1393 1:37 PM
کوفته سبزی شیرازی یکی از غذاهای مرسوم در شیراز و البته کلیه ایران است که تهیه آن راحت است و می توانید به سادگی آن را تهیه کنید
مواد اولیه
سبزی ( شامل، تره گشنیز، جعفری،ترخون،مرزه و شوید) | به مقدار لازم |
برنج | 300 گر م |
لپه | یک فنجان |
گوشت چرخ کرده | 150 گرم |
پیاز سرخ شده | 4 تا 5 قاشق غذاخوری |
کشمش سرخ شده | 5 قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده | 5 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زرد چوبه و آب | به مقدار لازم |
طرز تهیه
اول از همه برنج را خیس کنید و لپه ها را هم در آب بریزید و سبزی های شسته شده را ریز خرد کنید. وقتی حدود 4 ساعت گذشت لپه و برنج ها را صاف کنید. گوشت را چرخ کنید و لپه و برنج و سبزی های خرد شده را در مخلوط کن بریزید. ادویه جات را به همه مواد اضاف کنید و شروع به ورز دادن کنید. به اندازه دلخواه از مواد جدا کنید و گلوله کنید و بین آن ها کشمش و گردو بگذارید
در ظرفی مناسب به مقدار کافی آب بریزید و روی شعله قرار دهید تا به جوش آید. پیازهایی که سرخ کرده اید مقداری بردارید و در آب جوش بریزید و نمک فلفل به آن اضافه کنید و کوفته را در آن بیندازید. در این مرحله حرارت باید زیاد باشد.
وقتی کوفته ها پخته شد می توانید در خورش های مختلف آن ها را بریزید و با مواد خورش طعم دار کنید و حتی به تنهایی با سس میل کنید