کیک ماکارونی
شنبه 26 مهر 1393 12:19 PM
پنیر پیتزا پنج قاشق غذاخوری
رب گوجهفرنگی سه قاشق غذاخوری
زعفران یک چهارم قاشق چایخوری
گوشت چرخکرده یک کاسه ماستخوری
پیاز یک عدد
ماکارونی 300 گرم
روغن نصف فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
تخممرغ سه عدد
ماست سه قاشق غذاخوری
سوسیس دو عدد کوچک
فلفل دلمهای نصف عدد
یک عدد پیاز متوسط (حدود 100 گرم)، سیصد گرم ماکارونی یا حدود نصف بسته ماکارونی 700 گرمی.
نصف فلفل دلمهای بزرگ حدود 80 گرم. صد گرم سوسیس یا معادل دو قطعه سوسیس کوچک.
پنج قاشق غذاخوری پنیر پیتزا معادل 50 گرم پنیر پیتزا رنده شده، سه عدد تخممرغ.
200 گرم گوشت چرخکرده (معادل یک کاسه ماستخوری گوشت چرخکرده)، یک چهارم قاشق چایخوری زعفران
قالب تفلون به شکل قلب به قطر 24 سانتیمتر گاز فردار، سه قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی (حدود 120 گرم)
نصف فنجان روغن (حدود پنجاه گرم)، نمک و فلفل به مقدار لازم
سه قاشق غذاخوری ماست (حدود 60 گرم)
یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ میکنیم. گوشت چرخکرده را اضافه کرده هم میزنیم.
نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه میکنیم.
فلفل دلمهای خردشده را اضافه میکنیم. مایه گوشتی آماده میباشد.
در یک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه میکنیم.
ماکارونیهای دراز را نصف کرده، در آب جوش میریزیم.
ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم میشود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش میکنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن میریزیم.
ماست را با قاشق هم زده، تخممرغ و زعفران دم کرده را با آن مخلوط میکنیم.
ماکارونی آبکش شده را با مایه تخممرغی مخلوط میکنیم.
ته قالب را با کمی روغن چرب میکنیم. نصف ماکارونی را در قالب ریخته، دو سوم مایه گوشتی را روی آن میریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن میپاشیم. مایه گوشتی نباید با کنارههای ظرف تماس پیدا کند.
بقیه ماکارونی را میریزیم و روی قالب را با یک فویل میپوشانیم. ماکارونی را در قالب با دست یا قاشق فشرده میکنیم.
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتیگراد) روشن میکنیم و قالب را برای مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم. کیک ماکارونی پختهشده را از فر درآورده، ده دقیقه میگذاریم تا سرد شود سپس آن را از قالب در میآوریم.
بقیه پنیر پیتزا و سوسیسهای خردشده و بقیه مایه گوشتی را روی کیک قرار میدهیم و آن را برای مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار میدهیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ شوند.
کیک ماکارونی آماده است. نوش جان