0

hosseinb68 مهمان مدیر پاسخگو

hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

پاسخ به:hosseinb68 مهمان مدیر پاسخگو
دوشنبه 28 مهر 1393  12:40 PM

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب و احترام.

من فقط یه پیشنهاد دارم. (فکر کنم تا آخر پستم بیشتر بشه ولی فعلا یکی در ذهنم هست)

به نظرم شما میتونید تالارتون رو با برگزاری مسابقات و یا ایجاد تاپیک های ویژه فعال تر کنید.

اگر هراز گاهی از بین مطالب مفید تالارتون مسابقه چند گزینه ای برگزار کنید رونق تالارتون بیشتر میشه.

همونطور که می دونید اعضای سایت هر چند وقت یکبارعوض میشن و البته کاربران جدید زیادی به سایت و انجمن وارد میشن که از خیلی از تالارها و امکانات تالارها بی خبرند. ممکنه شما در گذشته دوره آموزشی برگزار کرده باشید ولی کاربرانی که جدید وارد سایت و انجمن شدند از این دوره های آموزشی بی بهره ماندند.

بهتره گهگاه این دوره ها (لااقل سالی یک بار) تجدید بشن تا کاربران جدید هم بتونن در این دوره ها شرکت کنند.

مورد بعد هم در مورد تاپیک با امتیاز ویژه، شاید بشه مطالب در باره یک موضوع رو با تاپیک های با امتیاز ویژه جمع آوری کرد. (من خیلی سررشته ندارم ولی پیشنهادی که به نظرم رسید مطرح کردم)

یه پیشنهاد دیگه هم داشتم.  من دیدم برنامه نویس هم هستید و برنامه هم طراحی کردین . آموزش گام به گام نوشتن یک برنامه که خودتون طراحی کردید رو هم برای آموزش کاربران در سایت قرار بدین. (خدا خیرتون بده)

با تشکر

موفق و موید باشید.

با سلام و احترام خدمت شما

از ارائه پیشنهادات ارزنده و سازنده تون صمیمانه متشکر . ان شاءالله با یک برنامه ریزی مناسب سعی می کنم اکثر پیشنهادات شما رو اجرایی کنم . البته برای بعضی از این پیشنهادات برنامه ای هم داشتم که متشکر یاداوری کردید . منتظر برگزاری دوره های آموزشی جدید و مناسب باشید

باز نیز در طول اجرای برنامه ها ، اگر پیشنهادی به ذهنتون رسید ، من رو هم مطلع کنید تا ترتیب اثر داده بشه.

موفق و پیروز باشید

تشکرات از این پست
salma57 moradi92 omiddeymi1368 borkhar sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها