خوراك مرغ و آلو
پنج شنبه 24 مهر 1393 7:22 AM
مواد اولیه برای 2 نفر:
طرز تهیه
ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد كرده و آن را داخل كره تفت میدهیم تا طلایی شود.سپس رب انار را اضافه میكنیم و خیلی كم تفت میدهیم و بلافاصله آبجوش به مواد اضافه میكنیم و خوب هم میزنیم و اجازه میدهیم مواد كمی بجوشند.هویج و سیب زمینی را به صورت خلال های باریك و بلند خرد میكنیم و به آن اضافه میكنیم و كمی بعد مرغ و آلو های شسته شده را به مواد اضافه میكنیم و شعله را كم میكنیم تا مواد به خوبی بپزند.در انتها دارچین و سایر ادویه ها را اول كمی تفت میدهیم و بعد به خوراك اضافه میكنیم.این خوراك باید كاملا بدون آب باشد پس خوب اجازه دهید آبش كشیده شود و سپس برای سرو آماده كنید.
نكات:
1)در صورت تمایل از شكر هم در مواد استفاده كنید.
2)این خوراك را میتوانید هم با نان و هم با برنج سرو كنید.
3)اگر دوست داشتید غذایتان ترش باشد آلوی ترش انتخاب كنید و به غذا رب انار ترش یا رب آلوچه بیفزایید.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست