پاسخ به:اطلاع رسانی مسابقات کتابخوانی
یک شنبه 2 آذر 1393 10:10 AM
مسابقه : مسابقات غدیر ۱۴۳۵
سوالات کتاب :
در جستجوی جانشین پیامبر
1- در آیه 103 سوره آل عمران «وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِيعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ» (و همگی به ریسمان خدا چنگ بزنید و پراکنده نشوید)، حبل الله به چه چیزی اشاره می کند؟ |
1-دین اسلام |
2-جانشینی پیامبر |
3-پیامبر |
4-قرآن |
2- کدام گزینه از مواردی است که پیامبر صلی الله علیه و آله موضوع جانشینی خود را به صورت روشن و واضح مطرح کردند؟ |
1-زمانی که گروهی از مرد یمن به دیدار ایشان آمدند. |
2-زمانی که عبدالله بن سلام به همراه گروهی از یهودیان تازه مسلمان شده دیدار ایشان آمدند. |
3-در آخرین حج خود |
4-هیچ کدام |
3- در آیه 112 سوره آل عمران «ضُرِبَتْ عَلَيْهِمُ الذِّلَّةُ أَيْنَ ما ثُقِفُوا إِلاَّ بِحَبْلٍ مِنَ اللَّهِ وَ حَبْلٍ مِنَ النَّاسِ» (هر کجا که یافت شوند مهر و نشانه ی خفت و خواری بر آنها زده شده است، مگر آن که به ریسمانی از جانب خدا و ریسمانی از جانب مردم چنگ بزنند.) منظوراز حبل من الله و حبل من الناس چیست؟ |
1-قرآن- امام علی علیه السلام |
2-قرآن- پیامبر صلی الله علیه و آله |
3-حضرت علی علیه السلام- قرآن |
4-پیامبر صلی الله علیه و آله- قرآن |
4- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله در حجه الوداع با توجه به آیه 7 سوره رعد «إِنَّما أَنْتَ مُنْذِرٌ وَ لِکُلِّ قَوْمٍ هادٍ»، بیم دهنده و هدایت کننده را چه کسانی معرفی کرده اند؟ |
1-حضرت علی علیه السلام- پیامبر صلی الله علیه و آله |
2-امام زمان علیه السلام- پیامبر صلی الله علیه و آله |
3-پیامبر صلی الله علیه و آله- امام علی علیه السلام |
4-امام زمان علیه السلام- امام علی علیه السلام |
5- پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله بارها حدیث ثقلین را که بیانگر تنها راه رهایی از گمراهی است را برای امت خود بیان نمودند، آخرین باری که پیامبر صلی الله علیه و آله جمله «من در میان شما دو چیز گرانبها به یادگار می گذارم؛ یکی کتاب خدا قرآن و دیگری عترت و اهل بیت خودم.» را در چه زمانی بیان فرمودند؟ |
1-حجه الوداع |
2-سرزمین جحفه |
3-خم |
4-در بستر بیماری زمان رحلت |
6- منظور پیامبر صلی الله علیه و آله در مورد «ثقل اکبر» در حدیث ثقلین چیست؟ |
1-جهاد با نفس |
2-قرآن |
3-اهل بیت علیه السلام |
4-حج |
7- در روایت پیامبر صلی الله علیه و آله در بیان آیه 56 سوره زمر «أَنْ تَقُولَ نَفْسٌ يا حَسْرَتى عَلى ما فَرَّطْتُ في جَنْبِ اللَّهِ» (مبادا که یکی از شما{در روز قیامت با دیدن عذاب الهی} بگوید:حسرت و پشیمانی بر من باد که درباره ی جنب الله کوتاهی کردم.)، منظور از جنب الله چیست؟ |
1-پیروی از دین |
2-جانشینی خویش |
3-فرمانبری از فرمان خدا |
4-هیچ کدام |
8- آیه 55 سوره مائده «إِنَّما وَلِيُّکُمُ اللَّهُ وَ رَسُولُهُ وَ الَّذينَ آمَنُوا الَّذينَ يُقيمُونَ الصَّلاةَ وَ يُؤْتُونَ الزَّکاةَ وَ هُمْ راکِعُونَ» (سرپرست شما تنها خدا و رسول و مومنان هستند. مومنانی که نماز را به پای می دارند و درحال رکوع زکات می دهند.) در رابطه با کدام معصوم نازل شده است؟ |
1-امام علی علیه السلام |
2-امام علی علیه السلام- پیامبر صلی الله علیه و آله |
3-14معصوم علیهم السلام |
4-امام حسین علیه السلام |
9- منظور از «حزب الله» در آیه 56 سوره مائده چه کسانی هستند؟ |
1-کسانی به خدا و رسول خدا ایمان دارند. |
2-کسانی که در حال رکوع انگشتری به فقیر می بخشند. |
3-کسانی که درحجه الوداع با پیامبر بودند. |
4-کسانی که خدا، رسول و مومنان را سرپرست خویش می گیرند. |
10- در آیه 59 سوره نساء «يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا أَطيعُوا اللَّهَ وَ أَطيعُوا الرَّسُولَ وَ أُولِي الْأَمْرِ مِنْکُمْ فَإِنْ تَنازَعْتُمْ في شَيْءٍ فَرُدُّوهُ إِلَى اللَّهِ وَ الرَّسُولِ» (ای کسانی که ایمان آورده اید از خدا و رسول و صاحب الامر خود اطاعت کنید و اگر درباره ی چیزی اختلاف نظر يافتيد به خدا و رسول مراجعه کنید.) منظور از اولی الامر چیست؟ |
1-متوسمین |
2-یاران پیامبر |
3-امامان معصوم علیهم السلام |
4-برگزیدگان و دوستان خدا |
مدیر تالار شخصیت ها